YusufAslanmom Merhaba hanımlar, 29+4 olduk bugün doktor kontrolümüz vardı sizler de durumlar nasıl boy kilo 😊
babyiscoming_ YusufAslanmom kaç çıktı acaba boyu kilosu bende şuan 29+5im. En son 28de gittim 1200 gr 37 cmdi ☺️
1prens1prenses_ YusufAslanmom ay bende 29+2 haftalık hamileyim Kızım olacak inşallah Kilosu nasıl boyu acaba üç hafta sonra kontrolüm vae 28 haftalıkken 1190 Gr boyu bilmiyorum demedi doktor bende sormadım aklıma gelmedi ultrason cihazın yazıcısıda bozukmus zaten Vermedi bakayım
YusufAslanmom babyiscoming_ önden gidiyor canım uygulama göre 29+5 ama doktorda 31+2 çıktı bende şaşırdım
YusufAslanmom 1prens1prenses_ sağlıcakla gelsinler aslında önemli değil ama insan yine de korkuyor gelişimi geri olur diye
1prens1prenses_ YusufAslanmom @YusufAslanmom @babyiscoming_ @A14B05T Haftamız Hemen hemen aynı İntgramda takiplessek mi ☺️ Haftamız kilomuz işte kontrol doğum bebisler gideriz ☺️
YusufAslanmom Merve-metin boyumuz aynı çıkmış ama cihazlarda ölçüm farklılaşabiliyormuş +-400 Grm a kadar farklılık olabiliyormuş
Emeltsb YusufAslanmom 30 haftalık gitmiştim 1650gr dedi doktor 40 cmmiş şu an 32 haftalığım cumartesi kontrolüm var bakalım kaç olmuş minik