Mrvsmt2502 _tugcee beta ile hafta takibi yapılamaz SAT ı baz alın. Mesela benim ilk gebeliğimde 4 haftalıkken 600 küsürdü, ikinci gebeliğimde yine 4 haftalıkken 1800 dü
Merve-metin _tugcee betaya göre hafta hesaplanmaz satı baz alacaksın ben ilk öğrendiğimde betam 24.031di 6 haftalık hamileydim
_tugcee Patito__ Ama ilk hamileliğimde beta 580 felandı ama 5 haftalık hamileydim o zaman. Bu sefer baya yüksek çıkınca acaba 8-9 haftalık mı dedim ne bilemedim🤔
Merve-metin mervehzall betaya göre ikiz üçüz olduğu bilinmez o ancak ultrasonda belli olur kesin konuşmuşsunuz ama ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde betam 24.031di 6 haftalık hamileydim tek kese tek bebekti betaya göre değil yani çoğul gebelik
mervehzall Merve-metin Bazı doktorlar hatta geneli keseyi ve bebegi görmedikleri için beta yüksekse böyle bir ihtimal var diyorlar tabiki kesin olarak demedim sonuçta doktor değilim öyle hissettiğim için yazdım sadece 😌
_tugcee Patito__ Aynen doğru canım diğer arkadaşlar da öyle söyleyince baya mantıklı geldi ve son sat la uyuşuyor👍🏻Teşekkür edermm💗