Serapkayaa1234 Kızlar elimden geldiğince fotoğrafı Siyah-beyaz yaparak göstermeye çalıştım size ama gerçekte görseniz belli yani Üstteki testi dün gece 12 buçukta yaptım 5 dakika bekledim birşey çıkmadı attım çöpe sonra sabah kalktığımda çöp atarken gözüme takıldı ikinci çizgi çok silikti sonra bir daha yapayım dedim varsa yani kesin çıkar bugün yine öğlen 12 buçukta yaptım bu sefer çıkmadı ne bu şimdi. Eğer sorar olursanız ki adetime 3 gün var ve buay 4 kere birliktelik oldu yumurtlama zamanlarımı takip etmedim ama normalde âdetten 1 hafta önce adet belirtileri olmaya başlardı bende bu sefer hiçbir belirtide yok sadece sağ kısımda ara ara batma oluştu. Kuruma cizgisi falanmı acaba ama daha once 100 kere test yaptım böyle bişey yaşamadım kuruma cizgisi falan görmedim Benim gibi bu olayı yaşayan var mı? 
nurdaneg0716 Serapkayaa1234 canım adetin geçtiyse direk gidip kan verebilirsin en net o şekilde öğrenebilirsin yani
Serapkayaa1234 nurdaneg0716 3 gün var daha olmama ben 4 ay once düşük yaptım bide canım mesela o zaman 5 gün varken silik cizgiyle ögrenmiştim demekki farklı oluyor her hamilelik
nurdaneg0716 Serapkayaa1234 Tabi her hamilelik çok farklı ben diğer gebelikte 500 le bu gebelikte 16 beta HCG ile öğrenmiştim belirtiler de farklı olur
Edailkemomm En üst testte bariz belli 2. Çizgi bence kan ver netleşsin kuzucum istiyorsan inşallah vardır allah gönlününr göre versin inşallah 🤲🏻🥰
Serapkayaa1234 Edailkemomm aynen onda belli ama bugünkününde çıkmadı mesela dünkünde çıktı neden öyle oldu ki
isimsiz19 Serapkayaa1234 canım hevesini kırmak istemem ama kuruma çizgisi olabilir bende de öyle olmuştu
bengonca Kuruma çizgisi olabilir 😢 adet günün geçmeden boş yere test yapma hiç. En doğruyu o sana gösterecek. Gönlüne göre olsun herşey 🌸
isimsiz19 Serapkayaa1234 öyle tabi hayırlısını isteyin lütfen biz ne yaparsak yapalım nasibi yoksa olmaz 1 buçuk sene bekledim çikolata kistliyim çocuğun olmaz dendi doğal yolla hamile kaldım ama çok istedim ve olmadı 10 gün önce kürtaj oldum 11 haftalıkken ne yazıkkı dua edelim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize vaktiyle inşallah❤️🥹 Rabbim gönüllerimize inşirah ferahlığı versin inşallah 🙏
aksakallardan Aynı şeyi bende yaşadım hamile olmadığım halde saatler sonra silik çizgi gördüm aynı sizin gibi çöp çıkarırken. Ve hep aynı hatayı yapiyoruz testlerde ilk 10 dj sonrasi dikkate alınmaz. Yani büyük ihtimalle negatif.