yazbebisi_ Arkadaşlar ben ikinci trimestere girmek üzereyim ve ilk trimesterin belirtileri hiç hafiflemedi özellikle halsizliğim arttı herkes geçer diyodu ama erken mi daha acaba 🥺
aylisinannesi Benimde 12+3 iştahsızlık devam ediyor ama bulantım pek kalmadı. Kuyruk sokumu agrısı yasıyorum 1 haftadır özellikle yatarken . Rahim büyüdügü için bazı kişilerde bel ağrısı olabiliyor dedi doktorum saglıkla gelsin bebişlerimiz sizin cinsiyet bellimi
Zahide-123 Ben girdim 2 hafta oluyor gireli ama hala çok kötüyüm sürekli kusuyorum baş dönmesi halsizlik herkes geçer diyor ama hiç umudum yok bişey yemeye korkuyorum artık
yazbebisi_ Zahide-123 demek ilk trimester bittiği an geçmiyor bu belirtiler herkeste hemen sabredicez :(
aylisinannesi yazbebisi_ bizimkide henüz belli degil canım ilk bebiş olacagı ve yıllardır bekledigimiz için kızada erkegexe kabulüz rabbim layık görüp kucagımıza versinde ☺️ hayırlısıyla büyütelim
Zahide-123 yazbebisi_ bende geçmedi vallahi aha 10 dk önce kustum içim dışıma çıktı artık halsizlikten kilo vermeye başladım kafamı kaldıramıyorum biran önce toparlarız inşallah
Larraa Birinci trimester biter bitmez geçmeye bilir. Benim 16. Haftaya kadar bulantılarım devam etmişti. 16’dan sonra baya hafifledi ve 18-19 da tamamen geçti diyebilirim ve ben ondan sonra ikinci trimesterin enerji patlamasını yaşadım ☺️
yazbebisi_ Larraa o kadar halsizim ki enerji patlamasını hayal bile edemiyorum inşallah bende de olur birkaç haftaya 😂
Larraa yazbebisi_ Olur olur ikinci trimester gerçekten gebeliğin balayıymış. 3. Trimestera giriş yaptıktan sonra anladım bunu 😄