1prens1prenses_ Ya hareket ediyor evet ama Dunle bugün bir kaç kez etti Hele bugün azcık sertleşiyor gibi ama böyle tekme falan yok
Ayse0575 1prens1prenses_ hareket ediyorsa korkmayın. Uzun süre hareketsiz kalırsa doktora söyleyin. Dinlenin eğer yorulduysanız bebek uyuyordur. Ilık bir duş harekete geçirebilir 🌸
CaglaBaykus 1prens1prenses_ ayy sorma pazar p.tesi sıfır hareketti sali sabah doktora gidecektim ki haraket etti. Şükür dedim 😁 2 gündür de çok haraketli
babyiscoming_ 1prens1prenses_ 29+5 bende bugün bu postun aynısını açtım😂 benimde öyle 2 gündür çok sakin minik minik kıpırdıyor, normalmiş ama bu haftalarda durgunlaşıyorlarmış 30 dan sonra çok hareketli oluyormuş 🥰
1prens1prenses_ Gebe_hazl az önce duş aldım ılık bir duş hafif kımıldar gibi oldu ama yok yani öyle kıpır kıpır değil
1prens1prenses_ Ayse0575 evet duş aldım az önce Hafif biraz kımıldama oldu ama yok yani böyle kıpır kıpır değil Korkmaya başladım valla hiç ilk hamilegim gibi değil oğlum 7/24 saat güm gümdu🤣
1prens1prenses_ CaglaBaykus inşallah benimkide hareket eder valla çok uzak hastene ya Beş yaşında oğlum var ne Zaman hasteneye gitsek hastalıyor hiç gitmek istemiyorum inşallah hareket eder güzelce böyle tekmeler beni bol bol 🤣
1prens1prenses_ babyiscoming_ ay çok şükür ya İçim rahat etti Bir hafta sonra uçuş olacak o zaman aman olsun da sağlık olsun ben razıyım Haftamız da çok yakınmış doğum tarihi ne zaman sizin belli mı
babyiscoming_ 1prens1prenses_ 28 şubat gözüküyor ama sezeryan olacağım için şubatın ortası gibi olur diye düşünüyorum sizin ne zaman belli mi
1prens1prenses_ babyiscoming_ yok canım kalan gün 76 gün diyor Şubat gibi ama Buda sezeryan olcak zaten 37 38 olursam Şubat 14 le 20 aralarında
1prens1prenses_ babyiscoming_ 75 gün Muş Birde sezeryan da -14 gün diyorlar burda gördüm Ona göre hesapma yapınca tam 61 gün kalıyor
AyGC @1prens1prenses_ Ben de iki haftadır aynı dertliyim. Dr’a da gittim nst ye girdim sorun yok. Bugün mesela hala hareket yok, dalgalanmaları görüyorum sadece