canmyavrum 58Vildan teşekkür ederim hamilelikte çok mide bulantısı kusma yaşıyorum yapabildiklerimi yapacm🤲🌼
12betul canmyavrum canım ben de o haftada hatta 35. Haftadayım 3 defa grip ve sonrası öksürük krizi ne giriyordum . Ilık denen şeylerin hepsini yaptım nafile tek iyi gelen sadece sırt bölgeme viks sürüp atlet sarıp uyumak oldu 2 günde kesti . Bir de şuan klima doğal gaz vs hep evin içi kuruyor oturduğun veya uyuduğun odaya salata yaptığımız kabın yani plastik kaba içerisine bi kaç viks parçası at üzerini su doldur ve buzlukta dondur . O eriyerek içeri buhar etkisi ve temizleme yapacak . Ben çocuklarda da öyle yapıyorum
Brgmde canmyavrum Zencefil bal Pekmez işe yaramıyordu . kesmişti benimkini herzaman Önce doktoruna danıs ama zencefil icin
Ogrtmn_gbe canmyavrum bende aynı durumdayım maalesef tek yatıştıran şey kozalak şurubu oldu doktorum kullanabilirsin dedi ama sizde sormadan kullanmayın yine de
De25 canmyavrum tamam işte bak bu aylarda birde nisan mayıs gibi oluyor öksürük gözlerde yanma kasıntı belki balgam Burunda akıntı yada sızı bende bunlar var yazın 1 ay kışın 1 ay olurum genelde
canmyavrum De25 bende yazın olurum mutlaka ve dedigin gibi 1 ay sürer neredeyse antibiyotik bile geçirmiyor.balgam oluyor,burun akıntısıda oluyor gözlerde yanmam yok sadece ama öksürügümü 2 kat alt komşu bile duyar o derece şiddetli şuan gece 3 lere kadar uyuyamıyorum
gezentianne canmyavrum Nebülizatör var mı evde? Bebeklere cocuklara da lazm oluyor evde bulundurun kendinize hava verin alerjikse anında geçirir hava buhar vs
Byrmm canmyavrum evet canım gündüz devam ederse yine koy sırtına bi zararı olmaz zaten hemde en kolay yöntem.
Ozbk38 canmyavrum bir tatlı kaşığı bal, yarım limon suyu, yarım çay kaşığı tarçın, 2 yemek kaşığı kadar sirkeyi çay bardağında ılık suyla karışım yapın için. Corona dan beri öksürük için tek çözümümüz bizim. Çok geçmiş olsun
gezentianne canmyavrum Canım geçmiyorsa mutlaka doktora git ilaç verilir enfeksiyon daha tehlikeli çünkü. Bir de sezaryen olursan kabus gibi öksüremezsin de😭 En büyük korkum sezaryen öncesi hasta olmak çbenim ikinci dogum olacak
canmyavrum gezentianne randevu yok yakın hastanemde gögüs hastalıklarına saglık ocagı ilaç vermiyor yinede mecbur gidecm belki verir diye.benimde 2. Dogumum normal dogum ama ondada dikiş oluyor ondan bende korkuyorum bu bndeki öksürük dikiş fln bırakmaz çünkü 😢