Ecem89 Merhabalar. Adet tarihim 1 gün geçti ve beta hcg 17. 12. Cıkmıs. Sat 20 kasım. Döllenme 2 Aralık Değerim cok mu düşük aceba bilgisi olan var mı?
Busraaaakkk Ecem89 öncesinde test yaptın mı canım benimde sat 21 bat ise 17-18-19 gösteriyor bende henüz regl olmadım
bengonca 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte kan verin. Düzenli artış görürseniz herşey yolundadır. Beta ilk değeri her zaman tek başına bişe ifade etmez canım. Sağlıkla hayırlıysa gelsin inşallah
Ecem89 bengonca Gonca inşallah inan şimdi sevinemiyorum bile. Cok zor oldu diğerlerinin sıkıntılarını atlatmak :(
Ecem89 Geçmişte dış gebelik ve kalp durmasından 2 tane kaybım var. Diğerleri cok daha yüksekler oğrenmiştim adet gecikmesi olmadan. Ama diğer ikisinde karın ağrım vardı bu gebelikte hiçbişey hissedemiyorum. Biraz endişeliyim 😔
bengonca Ecem89 neden geçmişi hatırlayıp üzülüyorsun ki. Evladın sağlıklı ve hayırlı ise sana tutunacaktır🌸 sen yüreğini ferah tut. Ana rahmine düştüğü anda o seni hissediyor. Senin stresinden etkilenmesin 🌸
Ecem89 Busraaaakkk benimde aynı yumurtlama 2 Aralık ama ilişki 1 aralıkta oldu. Erken gebelikte cok sılık görünüyor kaset te de oyle. Benimde bat 17. Bence yapmalısın :)
Ecem89 bengonca insallah Gonca . Ozaman kaç kez daha 2 günde 1 kan testi yapayım. 3 haftalık mı oluyor bu betama göre. Yada beta kaç olduğunda doktora gideyim?
Busraaaakkk Ecem89 ay benimde yumurtlama 3 aralıktı, tek çizgi görmekten korkuyorum açıkcası akşam yapayım test yarımda olmazsam kan vericem zaten direkt
bengonca Ecem89 canım betana göre hafta hesaplanmıyor. Son adet tarihine göre hesaplanıyor. Betan düzenli artış gösteriyorsa 3000 civarında iken doktora gidebilirsin. Bu süreçte bol su bol dinlenme. Bir de folik asite başla mutlaka 🌸🌸
Ecem89 Benimde hiç bişeyim yok biliyor musun yani ne ağrı ne regle dair başka bişey. Erken gebelikte cok sılık çıktı benım 10 dk içinde belirdi biraz. Aksm NOLUR bana da haber ver çok merak ederim ♥️
Busraaaakkk Ecem89 ay bende kasıklarım batma var bide bi yorgunluk var açıkçası tamam akşam test yapayım ben en iyisi sana da haber veririm 🥹
Busraaaakkk @Ecem89 ay canım yok negatif çıktı, hala regl olmadım gecikmeyi bekleyeyim en iyisi ben 🥹