Aysenur_0046 Kızlar normalde kilo almam lazım ama ben zayıflıyor neden ki acaba benim gibi olan var mı
danla2711 Aysenur_0046 ben 17+1 im bende daha kilo almadım -1 ile devam ediyoruz mide bulantısı kusma hiç yaşamadım ama 73 ile hamile kaldım
umutluanneadayi Aysenur_0046 54 ile hamile kaldım 54 ile devam ediyorum asla kilo almadım diye stres yapmadım aksine mutluyum çünkü 6 ayda daha hızlı kilo alımı olacak doktorum bebekte sorun olmadığı sürece anne kilo alımı önemli değil dedi
Aysenur_0046 melegim01_ danla2711 Silanur umutluanneadayi Ebru_ebru kızlar bu gün sağlık ocağında asi günü verdiler 2 tane asi vurulmam gerekmiş vurulan var mı ne aşısı anlamadim ben de
Aysenur_0046 danla2711 bende 62 yada 64 le kaldım ama ilk kızımda evliyim kollarım kalçam vs bunda hamile kalır kalmaz vücudum zayıfladı resmen
Aysenur_0046 melegim01_ damla d vitamini bide ağızda eriyen d vitamini var 60 kapsül icinde ağzında eriyor portakallı üzerinde folikasit vs yazıyor
Aysenur_0046 danla2711 bu ay sonu gidicem soracağım bide yarın sağlık ocağına tartilayim bakayım durumum ne :)
melegim01_ Aysenur_0046 bende dune kdr folik asit kullanıyrdum bıraktırdı doktor 17 haftada sımdı gynoo free magnezyum omega 3 verdı bunları kullanıyrum bur doktorla KONUS bu konuyu bebek ıcjn sıkıntılı bir durum yoksa cok kafaya takma bıldıgım kadarıyla bazı kisiler kilo almıyor hamılelıkte olabiliyor böyle seyler cnm
Aysenur_0046 Kızlar ben bu demir hapını kullanamıyorum doktora ay sonu gidicem 10 gün falan var yani yutmadan olur mu aç karnına sabh alıyoruz ya içinde rahatım kaçıyor sürekli uyku hali oluyor elim ayağım dökülüyor
Aysenur_0046 melegim01_ gynoo Free kan ilacı mi evet magnezyum da kullanıyorum da demir ilacını kullanamıyorum kapsül ztn plastik icinde ilaç seninki de mi ondan ben ilk kızımda ferrum kullanıyordum galiba demir ilacını kabızlık oluyordu ama hiç rahatsız etmiyordu
melegim01_ Aysenur_0046 gynoo free hem kan hem demirmıs dun sordum cnm kapsül seklinde günde 2 defa alıyorum magnezyum suda eriyen burde omega baya pahalı ama omega doktor kullan dedi önceden kullandığım folik asite de omega 3 vardı
Ebru_ebru Aysenur_0046 Bende -1 kg idim en son bebeğiniz kaç haftalık? Benim çok fazla mide bulantısı sorunum oldu sadece serumla geçiyordu çoğu günlerim.
Aysenur_0046 Ebru_ebru 18+4 haftaligiz canm ben 4 ay çektim sonra olmadi şükür ama koku hassasiyetin var bi