irem-16 Kızlar merhaba, bebeğim 26 haftalık ve 890 gram çıktı şuan. Bebeğin kafası 5 gün geriden geliyor normal mi bu durum? Yaşayanınız var mı? Bir de sizin bebekleriniz kaç kilogramdı 26 haftalıkken? (26+1iz)
babyUras_ irem-16 ilk oğlumun kafası 1 hafta geriydi bi sıkıntı olmadı şükür . Genetik oluyomuş kafası küçüktür . Şimdiye kadar başka bi sorun yoksa korkma .
mineeevv kilosu gayet iyi benim kiziminda 26 haftalık 900 gram kafası 1 gün geç geliyor haftasına göre
irem-16 babyUras_ başka bir sorun yok çok şükür merak ettim valla acaba normal mi bu durum diye. Geriden gelince üzüldüm
epltkp Selcantvsn merhaba bebişiniz doğdu mu acaba kafası doktorun dediği gibi küçük müydü cevaplarsanız çok sevinirim
Cnntn Selcantvsn bebeğiniz nasıl benim de 4 hafta geriden geliyor . Genel olarak küçük bebek dedi doktorum doğumda belli olr dedi sağlıkla alalım kucsgimiza
irem-16 epltkp canım başkasına sormuşsun ama gönderi sahibi olarak ben de cevaplayayım. Bebeğim doğdu benim. 2 hafta geri çıkıyordu hep ve çok şükür gayet sağlıklı 🥰 8 günlük şuan
epltkp irem-16 ayy teşekkür ederim benim de bebişin kafası küçük demişti doktor kilosu da düşük ama başı kafama takılmıştı çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için içim rahatladı 🥹😍💕