DNZMHMHT Arkadaşlar lütfen çare bulan varsa yazsın😭😭 bütün gece uyutmuyor. Sabaha kadar parmak ucumdan kalçama kadar hem arka hem ön kısım bildiğiniz yaniyor acıyor yürüyorum masaj yapıyorum geri yatiyorum yine aynı
iaybikee DNZMHMHT sıcak su torbasıni bacaklarima koyuyorum bana bu sekilde iyi geliyo dene istersen. Bazi zamanlarda asiri sekilde bendede oluyo cunku
Nazemm DNZMHMHT ben ilk gerçekliğimden çok çektim o Zaman yaşmda küçüktü şuan hamileyim magnorm geyno fero sanal kullanıyorum çok azalmış sizde direk sağlık ocağında alın
Fnur14 DNZMHMHT canım magnezyumun glisinat ve sitrat formunu kullanmalısın. Kullandığın ilaç bulantı yapıyorsa başka marka kullan ama kullan yani. Başka türlü çok zor geçer.
DNZMHMHT Perihan3 benimde ufaktan varislerim var ondan midir acaba yaş çok şiddetli oluyor 3 gündür özellikle uyku uyumadim
Perihan3 DNZMHMHT varisleriniz azda olsa gebelikte agri yapar ben corabi giymeden hareket edince bacaklarim cok agriyor varis corabi aliniz medikalden kilonuza bacak numaraniza uygun iyi gelicek bana iyi geldi zaten giysem agridan sekerek yurur hale geliyorum
DNZMHMHT Nazemm hiç sormayın inanın 3 gündür perişan oldum başlarda sadece alt bacak arka kısmında oluyordu ama şimdi komple kalçaya kadar atıyor öndeki kemiklerim darbe yemiş gibi yanior aciyor
DNZMHMHT Fnur14 tamam dikkat edicem inşallah cuma günü kontrolüm var doktora söyleyeyim başka birşeyler yazsın en azindan
DNZMHMHT Perihan3 himm haklısınız bende dar kiyafetlere hiç grlemiyorum gebelik öncesi doktor vâris çorabı verdi ama 2 3 kere anca giyebildim bunaliyordum daraliyordum