Arzuuu00 Merhaba bebeğin hareketlerini hissetmek için birşeyler yapıyormusunuz 19+1 deyim 18 deyken 2 kere birde dun 1 kere hissettim ama çok hafif . Konuşmak oynamak hareket etmesini etkiliyor mu
Bilge7- Arzuuu00 ben en çok sırt üstü yattığımda çok hareketleniyor birde bigün çikolatalı mısır gevreği yemiştim sütle baya uzun bir süre durmamıştı tesadüf denk gelmişte olabilir ama sizde denersiniz isterseniz 😅
Ilktan Arzuuu00 büyüdükçe hareket etmeside artacak özellikle 23-24 haftalik olduğunuz da cikolata yiyip sol tarafıma yatıyordum ben kıpır kıpır oluyordu
Zeynep2525 Arzuuu00 19. Haftada duymadığı için konuşmanın etkili olacağını sanmıyorum ama kahve ya da tatlı şeyler yiyip, biraz hareket edip yan yatarsanız hareketleniyor. Bazen de ne yaparsan yap hareket etmiyor
Sburcak Arzuuu00 aslında inanilmaz hareket ediyorlar ama biz hissetmiyoruz net canım dün kontrolüm vardi hiç yerinde durmuyordu 3 saniye dursa da fotoğraf alabilsek dedik düşün o derece ama ben belirgin bir hareket hissetmiyorum içimde 🌸
umutluanneadayi Arzuuu00 18+2 deyim tatlı bişey yiyip sol tarafıma yattığımda elimi karnıma koyduğumda hissediyorum 🥲