Asilzedemom Sevgilimmmmmmm ana ne güzel ben orayı istiyordum tayini çıksın diye ama Diyarbakır çıktı ama çok memnunum İzmir’den geldim iyiki gelmişim diyorum
Hasret18ayaz Sevgilimmmmmmm ilk gebelgiimdede şimdide 10. Hafta itibariyle gobegim çıkmaya başladı 12 haftaligim 5 aylık gibi göbeğim var şuan iç karnım dar
umutluanneadayi Sevgilimmmmmmm 54 ile hamile kaldım hala 54üm ama göbeğim benden önce gidiyor 18. Haftadan bildiriyorum 🤣
Sevgilimmmmmmm Asilzedemom Diyarbakır da çok güzel ama Mardin kadar değil tabii. Arada çok mesafe yok zaten en fazla 1 saat sürer. Gezmeye gelirsiniz
Minnakpopus Sevgilimmmmmmm Büşra beşir e gidiyorum siz daha doğrusu Mardin parka bi dr a gittim ücret konusunda canımı sıktılar devam etmedim. Şimdilik eğitim araştırma ile devam ediyorum ilerleyen zamanda özelle devam ederim dedim
Sevgilimmmmmmm Minnakpopus ben dorşin Sancar Arslan a gidiyorum çok memnunum. Sadece randevu sıkıntısı var. En son 26 Kasım’da gitmiştim hala yok randevu. Kaç haftalıksin
Minnakpopus Sevgilimmmmmmm ben çözdüm randevu olayını gece 3-4 arası randevu açıyorlar saat kurup öyle alıyorum ben randevuyu anında bitiyor zaten
Sevgilimmmmmmm Minnakpopus ben kiziltepeden geliyorum bu arada Mardin’de oturmuyorum. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzum 😍
Sevgilimmmmmmm Minnakpopus aynen bende bakıyorum öyle. Sabah zaten hiç yok hemen bitiyor. 3 _4 gibi olan randevular da hep bir sonraki gün için yani yakin günler içindir