Minat9496 Naznaz9 canım sezaryan mi yaptın bir de emzirme etkiliyor ilk 6 ay olmamak normal kabul ediliyor normal doğum da daha çabuk olunuyor tabi hepsi hormonal
Aymerah Minat9496 Naznaz9 kuzenimle 2 hafta arayla doğurduk ikimizde normal ve ikimizde iki sene emzirdik ben 3 5 ay sonra olurken o iki sene olmadı doktorlar normal diyorlar emzirilen süre boyunca olunmayabilirmiş.
Naznaz9 Minat9496 normal doğum doğal yöntem ile korunduk ilişkide korktum bir daha birşeyler olur diye içim hiç rahat değil
Naznaz9 Aymerah oo gerçekten mi içim rahatladı biraz ben de olmadım ve karnım şiş olamıyorum diye herhalde sıkıntı veriyor bana
Aysenur_0046 Naznaz9 ben kızıma doğum yaptım adetim ne kadr sürdü hatırlamıyorum ama 40 gün lekelenmem oldu benim ilk adetim de 8 ay sonra mı oldu 1 seneyi doldurunca falan oldu
Duyguceren Naznaz9 normal doğum yaptım 45 gün kanamam sürdü bitti 13 gün sonra tekrar oldum şuan adetim 😭
Aysenur_0046 Naznaz9 ama sonrasında düzenli oldum normalde bende pcos var düzensiz oluyordum ztn gebe kaldım pcos var hamile kalmam diye düşünürken 😂😂
Htccndn Bende normal doğum yaptım 68 günlük bebeğim var bende daha regl olmadım ve bizde geri çekilmeyle korunduk iki defa bende korkuyorum ama bunları okuyunca bende rahatladım biraz 😂
Naznaz9 Htccndn ay aynı bende geri çekilme ile ama insan korkuyor sağlık ocağında ki iğneler %100 koruyor mu
Htccndn Naznaz9 Canım hiç birşey yüzde yüz korumuyormuş ki 😒 bende işte hani koruyacak birşey istiyorum korkuyorum hamile kalmaktan 😒