Hunilianne222 Kızlar dün parmağımı kestim 3 dikiş attılar enfeksiyon kapmış acile çok sonra gittiğim için antibiyotik yazdı acil doktoru 1000 lik 30 haftalık hamileyim kullansam mı kullanmasam mı bilemedim 🤷🏻♀️
AyeGlKarabulut Hunilianne222 hamilelerin de kullanacağı ilaçlar var o yüzden Dr ona göre vermiştir ben 6 haftalıkken enfeksiyon çıktı kullandım
smyye57 Hunilianne222 bende 24 haftalıkken bir enfeksiyon geçirdim idrar yolu enfeksiyonu da geçirdim antibiyotik verdi doktor hepsini bitene kadar kullandım şimdi 35+6 dayım çok şükür herşey yolunda bir sıkıntı olmuyormuş enfeksiyon veya vitaminsel eksiklikler erken doğuma sebeb olur diye hatta şuan b12 için iğne verdiler onuda kullanıyorum
Semrayildirimm Çok geçmiş olsun. Bir hafta önce çok fena grip olmuştum geçmeyince doktor kullanabilirsin dedi sabah akşam 1000lik kullanmıştım bi şey olmadı içiniz ferah olsun🙏🏻🤍
Minekaya99 Ben 12 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu yüksek oldugı için 1000 lik kullandım doktor önerdi çok şükür bi problem olmadı.
Ates06 @Hunilianne222 kullan tabiki enfeksiyon kaparsa daha kötü olur. Bende kullandım bir sorun olmayacağını söyledi doktor
Fatmadali Hunilianne222 bende grip olmuştum crp yüksekti bi kere 1000 lik agumwmtin kullandım bi ay sonra falan 500 lük aksef kullandım canım çok şükür bi sorun olmadı
Aley10 Hunilianne222 elimi kesmişim bakteri girmiş ve yara oluştu antibiyotik verdiler 3 doktora sordum olmaz dedi ve yarayı alacaklar lokal anestezi ile