Minat9496 1mutluAnneee1 ajsjsjsjs ben günde 1 kilo alıyorum yok odemdir diyorum gunlerce tartiliyorum evet aynı sonuç kilo olmuş oluyor üstüne de ekleyerek devam ediyorum:))
ceren-123 1mutluAnneee1 kan yağ su vücudun bunları tutması 2 katına çıkıyor hem anne için hem bebek için 😂 yani mucizevi bir olayın içerisinde vücut kendi için biriktiriyor 🤷🏼♀️ 30 haftaya kadar benimde öyleydi 34 haftalık oldum kilom sabit 4 haftadır
Jasmine2426 1mutluAnneee1 ağır karbonhidrat tükettiyseniz akşamdan sabah ödem de tutuyor bir kısmı ödem oluyor biraz dikkat edince düzelme oluyor , 35+5 8 kg aldım
Liddle_mom 1mutluAnneee1 19. Haftadayim 4 kilo almisim😀 ama ben 38 le hamile kaldim ondan belli olmuyo kilom ☺
Minat9496 1mutluAnneee1 kaç haftalık kaç kilo aldın ki bu kadar üzülüyorsun , bende senin gibiydim çünkü başlarda çok üzülürdüm
Minat9496 1mutluAnneee1 ilk 26 hafta mı ne aşırı kilo aldım 10 kilo almış 24 haftalikken falan acaba sende mi benim gibisin diye düşündüm şu an 36 haftalık oldum 15 - 16 kilo ile devam ediyorum
1mutluAnneee1 Jasmine2426 paketli ürün yedım canım ozellıkle yatmadan tatlı krizi geldi aslında dıkkat ediyordum ama tutamadım kendımı bende 34 hafta 12 kg aldım
secondmylife 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıp 10 kg alan ben…. Gruptan ayrılıyorum.. en çok ben isyan etmeyi hakediyorum..
1mutluAnneee1 Jasmine2426 ekmek yemıyorum o yüzden aslında kılo alımım yavaşlamıştı uygulama da 34 ama doktoruma göre 35 bebekte ultrason da 36 çıkıyor üç boyutlu ılerlıyoruz yürüyüşte yapıyorum haftada üç gün en az on km 🌸
Jasmine2426 1mutluAnneee1 çok güzel ben hareketsizim maalesef pilates topu aldım yeni bi üstünde zıplıyorum okadar 🥹🤣