Merhaba arkadaslar ben de süpriz bir şekilde doğurdum.3.gebeliğimdi son 3 haftadır kılo cok az alıodu haftada 80/100 gr arası nst de kalp gümbür gümbür ama çizgi cok düzdü dedım kesın 38 e gitmez sezeryandım zaten.Neyse son 3 gundur adet sancısı gibi sancılarım oluodu oturunca batma yatıorm agrılar azalıo ama kalkınca aynı 3 gun bu seklde agrım oldu son davet kahvaltılarına gittim falan ama son aksam baktımkı 10 dakıkada bir sancı gelıo ve yatınca dınlenınce gecmıyo bir de böle camasırım az az ıslanıo ama 20 kıloda aldıgım ıcın cok kılodan herhalde terlıorm die dusundum neyse hastaneye gittim bi bakarız 1 cm acıklık ve bebek cok baskı yapıyo asagı doğru yatısım yapıldı en azında 1 hafta ileri atma planımkz vardı serumlar iğneler derken o gece rahat uyudum yıne 10 dakıkad abir sancı geldı ama evdekı gibi şiddetli değildi benım evdekı meger yalancı sancı değil doğum sancısıymıs zaten duzenlı gelımce normal sancı oldugunu anladım.Neyse sabah oldu tekrar bi muayene oldumkı acıklık 4 cm apar topar ameliyata alındım ama hemen esım bile yetısemedı annecımle başbaşaydık.Bu ani sezeryan oldugu için tüplerimi bağlatmak istediğimi doktorumla konusamadm bile ameliyata baslamadan doktoruma tüplerımı baglayın dedım olmaaaazz dedı esının ımzası yok evrakların hazır değil yalvardım 2 dakkaya gelir die sinirlense de bekledı bi yandan esımı arıolar trafıkte kaldı bı yandan durun due ben bekletıyorum bı telaş ameliyathane birden karıstı🤣Doktorum sınırlendı son dakka oldugu ıcın ama napim berden bilebilirdim esıme de emrı vakı yapmıs oldum ımzayı atmak zorunda kaldı esım geldı hemen ımzaları ona dısarda attırdılar sezeryaana basladık bebeğim doğdu ama suan kuvezde solunum sıkıntısından dolayı acil oldugu içinde ciğer geliitiriciler yetersız kaldı .Bebeğimi götürdüker tüplerimi bagladılar 45 dakıka kadar içerde kaldım tüplerden dolayı bu seklde ben de bu seruvenı bitirdim arkadaslr.Şimdi oğluma kavuşacagım günü bekliyorum.Rabbım herkese hayırlı doğumlar nasip etsın.Bir de şunu soylemek istiyorum eger son haftalardaysanız ve adet agrılarınız oluosa ve sezeryan olacaksanız evde beklemeyın ebe bana senın nerdeyse 1 haftadır adet sancın varmıs nie gelmedın dedı ama burda okuduklarımıza bakarak hareket ettm normaldır dedım meger acıklıgım oluyomus o yuzden beklemeyeın ssvd yapmayacaksanız doğru hastaneye