Gkc123 Geldi güzel minicik kızlarım emziriyprum da şimdi paylaşmak istedim geri kalan ikiz gebeliklere ve dahasına başarılar diyorum 😂zor bir sezeryan oldu çok acılar da çektim ama şükür her şey yolunda evlatlarım yanımda 🤗
Elmerrr Gkc123 Maşallah 🧿 Darısı benim gibi diğer ikiz hamilelere olsun. Bu arada 38.haftaya kadar iyi dayanmışsınız ben şuan 28 deyim her an doğuracak gibi hissediyorum 🤣 Rabbim bebişlere hayırlı uzun ömürler versin size de sağlık sıhhat versin🤲
gokyuzu777 Gkc123 masallahh canım saglıkla büyüsünler ❤️toparlarsınız birkaç gune insallah🙏bebisler kaç kg doğdu ? sende vajınal enfeksiyon varmıydı? Bebeklere de geçiyor mu annedekı enfeksiyon? Bende her an dogumu beklıyorum 32+4 oldk. Tekrar kanama oldu enfeksiyon cok ve asla geçmiyor.
AselM Gkc123 öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 bende sezeryan olacam ama devlette mi özelde mi yapmalıyım sizce ?
Gkc123 Elmerrr aminnn inşallah gören iyi durmuşlar içeride diyor benim kızların yeri iyiydi sanırım 40 haftalık da dogurabilirdim😂
Parilti007 Ayy biz de gelebiliriz o günlere inşallah 🫠 daha 22.haftadayız ama sağa sola dönerken bile yoruluyorum😂