sedamusa Aleymomm ayy amin hepimiz inşallah 🤍 annelik ne zor şey daha kucağına almadan evladın için endişe ediyorsun ☺️🥰
helloandhello Aleymomm bugün hiç uyuyamadım mesela bel agrısından 😞😞 kalçama bacağama kadar vuruyor artık ağrılar
Aleymomm helloandhello bende öyle valla bir de bacaklarım uyuşuyor sinir krizi geçiriyorum uyuyamayınca evin içinde 4 dönüyorum geceden beri 🥹
isimsizdir Aleymomm bugün 29 haftaya girdik çok zor oluyor bel ağrısı mide ağrısı halsizlik artık oturup kalkmak bile zor
Aleymomm isimsizdir Allah yardımcımız olsun daha doğurmadan bebek rahme düştüğü an annelerin görevi başlıyor ☺️
Alya-veanne Duyguerbasbozkaya benimde bu cumartesi çatı muayenem olacak belli değil doğum şeklim bakalım . Bide normal doğum için pek spor yapmadım o çok alakalı mı bilmiyorum ama :( hayırlısı
Aleymomm Alya-veanne spor açılma ve kolay doğum sağlıyor ama zaten artık hastaneler direk kolaya gidip suni sancı epidural iki hareket yap açılır kafasına gidiyorlar Malesef 🤔
helloandhello Aleymomm evet evet kalça ağrısıda fena evde topallaya topallaya yürümem sevdaya dahil 😀 bazı egzersiz hareketler var ama bel ağrısını hafiffletiyor
Aleymomm helloandhello bel ağrısına alıştım artık desem 😂😂 tek sorun şu bacak ve kalça yürüye yürüye bi hal oldum evde deli gibi bi oraya bi buraya ama evet sevdaya dahil hepsi 😂😂
helloandhello Aleymomm aynen 🥰🥰🥰 kaç haftalıksınız 2.trimester kolaymış onu farkediyorum gün içerisinde 😂
Aleymomm helloandhello 34+1 im finale yaklaşıyorum ama her gün yeni bi level geliyor ağrılarıma 😂 şu 2 haftadır gece hiç uyumuyorum gün içinde kızım işte 1 saat 2 saat uyuduğu zaman anca bende uyuyorum biraz vallahi 1.ci ve 2.ci trimesterin gözünü seveyim 😂
Nilbebek27 Aleymomm 34+1 bende.. 🥲 bel ağrım aylardır var ama sabah uyanınca birde buna vajina ağrısı eklendi bacak aram kopacak gibi ağrıyor 🥲
Aleymomm Nilbebek27 gerçekten çok zor oluyor bende de öyle baskı olduğu için ama az kalmış biraz daha dayanmamız gerek 😊