Leylasiva21 Merve_kucuk aynıyız 14+3 iki gündür şiddetli ağrım var sanki karnıma sırtıma bıçak saplanıyor
crescent___ Aleymomm serum taktılar bebeğe baktılar çok şükür bebiş iyi, idrar falan aldılar kanla işte biraz enfeksiyon var, ishal kusma derken su namına hiçbişey kalmamış bebek etkilenmesin diye seruma devam takip ediyorlar
isiksinem45 Aleymomm Bizde bugün 33+3 haftalık olduk sona yaklaşıyoruz heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah 🤗🌹
Duyguerbasbozkaya Aleymomm Amin inşallah 🙏🏻 bazen usutunce göğüste sırtta bıçak saplanir gibi olur ya bı ara onlar çok sıktı şimdi sakinledi
KumpirsMom 9+4 daha başındayız ama grip illetine yakalandım bi kurtulsam onun dışında heycanlı birazda ne yapmam gerektiğini net bilmediğim için panik gidiyor aslında 🫣😂
Aleymomm KumpirsMom bol bol c vitamini tüket mandalina portakal meyve suyu hoşaf falan umarım hemen atlatırsın Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🫶🏼😊
danla2711 Aleymomm merhabaaa sizin sona az kalmış bende o günleri görmeyi bekliyorum heyecanla 🥰 17+1 iz bizim miniğe %80 erkek dedi doktorumuz 🥰 detaylıyı bekliyoruz kesinleşmesi için 🥰 hep kız hissediyordum aşermelerim çevremin hisleri hurafeler takvimler hep kızı gösteriyordu ama erkekmiş ben kendimi kıza alıştırmıştım yeni yeni erkeğe alıştım🥰 sağlıklı olsunda hiçbir önemi yok ♥️
Gizem-1009 Aleymomm 35 haftalık olduk bizde aynı bahsettiğiniz her şey bende de var biran önce doğurmak istiyorum valla 😇