Rabia97 Uykusuzz_koala 20-25 Ocak arası dedi normalde tahmini doğum 5 Ocak 2.sezaryen için erken tarih söylendi
Ervaidil Uykusuzz_koala 32+6 haftalıgız.normalde gözüken doğum 9 şubat Doktor sezeryan düşünürsen 28 Ocak 4 Şubat bi tarih belirlersin dedi Gönlüm normalden yana kızım nasıl gelmek isterse bakalım ❤️🥲
emel16 Rabia97 erken değil bence eğer sezeryan ise tahmini doğum tarihinde almıyorlar ortalama iki hafta önce alıyorlar bebeği, tahmini doğum tarihi 40 haftadan hesaplanıyor aöa sezeryanda genelde 38 bazı doktorlar 37+ larda falan alıyor bebeği
Aleymomm yuksell07 ilk gebeliğiniz mi yoksa 2.cimi bir de normal mi sezeryan mı benim 2.ci 34+0 olduk da kendi kendime doğuma ne zaman girerim hesabı yapıyorum da 😂
Busragurpinar Benim ikinci sezeryanim olicak kizlar 33 haftaligin kaçıncı haftalarda tarih veriyorlar
HiravEmir Uykusuzz_koala o zaman hayırlısı olsun canım benim bir an önce kurtulalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
ikibaloglanannesi Ben 33 değilim şu an ama 22 haftalık olacağım. En son gittiğimde doktor 37 ya da 38 başı demişti.(Devlet) İkinci benim de
Asli47 İkinci hamileliğim benim de 33 haftalık olduk bugün Kontrolüm var öğleden sonra 28 ocak diye karar verdik doktorumla ama ssvd destekleyen bir doktorum var şükür ki bebeğim kilo alımına göre karar vericez bakalım 🥰