Nesonunbeybi Merhaba 26+1 e girdik 4 5 haftadır sık sık hissediyordum ancak bu gün hissedemedim bu normal mi uyku tutmadı nolur bilenler yazabilir mi
portakalsekeri2 Nesonunbeybi için rahat olsun normal aslında hareket ediyor ama biz her haereketini hissedemiyoruz bebeğin. Endişelenme ama bu durum devam ederse mutlaka kontrole git
Erdalmert Nesonunbeybi tatlı bir şeyler ye ve uzan o zamn hareket ediyolar ayakda oldugun zaman fazla hareket etmiyolar uzandıgında hareket ediyolar ve birde sagına veya soluna yat hangi tarafta olursa rahatsız oluyo o zaman da hareket ediyo
Gamzecebecii Nesonunbeybi bende 26. Haftadayım önceden daha sert hissediyordum bir haftadir daha hafif hissediyorum bence bebişin olduğu pozisyonla alakalı bazen üsten dürt ben oynamadı mı dürtüyorum bana tepki veriyor 😂😂sola yat birde birsey yedikten sonra genelde
Baby_B Gamzecebecii benimde ayni 26+4 deyim 2 gundur bana azaldi gibi geldi ama aslinda hareketli oldugu zamanlarda oluyor😅 Galiba surekli hareket etmesini istedigim o döneme girdim Pozisyonuyla ilgili diye duusunuyorum bende