afra119- Kızlar özellikle gece gelen o açlık hissi nedir yaa sizde de oluyor mu, sürekli mutfaktayim fare gibi 😂 hem uyuyamıyorum hem karnım acıkıyor ekstra uyuyamıyorum, sizde durumlar iştahlar nasıl bacılar
Esra1999 afra119- mecbur yiyeceksin 😂😂 yoksa sabaha kadar sen yiyene kadar gelmelicem rahat vermicek gece kalkıp yemeler normal ben gece 3 defa kalkıp bişeyler yerim ama bende şekere tansiyon vs var ondan dır diye düşünüyorum şekerine baktır ne olur ne olmaz
Gamzecebecii afra119- 26. Haftamdayım açlık geliyor ama o kadar üşengeçim ki yemiyorum 😂kaç saattir yataktayım kalkmak yerine yanımda su var su içiyorum sürekli 😂
1baharcicegi Benimde öyle 29haftalik olduk ama sin zamanlarda çok zor bu yemek işi ya😁sürekli bir acıkma yesemde doymuyor gibiyim çok kilo almaktansa korkuyorum😱
Gamzecebecii afra119- vallaha çok üşeniyorum bacım 😂😂benim yerime de ye dün gece de 3 kadar uyumadım ama kalkmaya üşendiğim için 1 litre su içmişim o arada 😂😂suyum bitene kadar yolu var sonra uyurum
oykumens Bizde bugün 26+5 olduk. Daha şimdi meyve tabağı yaptım ve sanki kıtlıktan çıkmış gibi yedim valla 🤣🤣