Yetersavas Feliz ben bir yıldan fazla kullandım çok kullanışlı herkes memnun kalacak diye bişey ama benim kurtarıcım oldu tırnak makası ile asla kesemezdim
Sevimli_06 Sedabecerikli 37 haftalık ama gelişimi çok geriden geliyordu 2500 gr doğdu minicik bişeydi🥹
Melissduru Gizm06 ben ilk çocuğumda korbel almıştım 💩kokusu nedir hiç bilmedik kaç gün biriksede kokmuyor gerçekten ben gereksiz bulmuştum alırken kayınvalidem alalım demişti İyiki almışım bezi bırakana kadar kullandık şimdi ikinciye hamileyim sadece poşetinden alıcaz
Melissduru Adenmom_ eller serbest hangi marka kullandınız mochi ve bebebao diyorlar bende elektrikli alıcam ama aklım onlara kaymıyor değil kablosuz falan olması cezbediyor
Adenmom_ Melissduru bebebao kullandım ben kızım emmedi hiç hala da sağarak veriyorum elim ayağım oldu
Sedabecerikli Sevimli_06 yaa çok zor dönemlerdi oğlum 34 hafta doğmuştu 2100 gr kasım sonu ayağına pamuğu ısıtıp sarıyordum üzerine çorap giydiriyordum üşümesin diye bütün bebişler zamanında gelir inşallah
Unzle46 Yarenn24 Yarenn24 bebek bakım çantası iyiki iyiki almışım herşeyi toplayıp her odaya tasiyorum
Melissduru Adenmom_ hep reklam olarak çıkıyor karşıma ama doğruluğuna güvenemiyorum birde elektrik li pompa kadar iyi tutmaz dediler tutuşu hakkında siz ne diyorsunuz
Symnr166 Yarenn24 emzirme yastığı, reflü yatağı, burun aspiratörü, bolca zıbın, bebek bakım çantası, ve emzik shshhsjdkf
Adenmom_ Melissduru daha önce elektrikli kiwi marka kullandım bir fark yok bence sütyenime iyice sıkıştırıyorum sorun olmuyor çekimi de gayet güzel