Enfal_06 keyfimin-kahyasi-misin benimki daha küçük ayaklı pijamalar tulumlar giydiriyorum 😂😂 bide bunun çorap çıkarma evreleri var bebekler çorap sevmiyor bazen joker gibi olmuş diyorum palyaço 😂😂
keyfimin-kahyasi-misin Enfal_06 çıkarıp halının altına saklıyor 🤣🤣Ya da başka yerlere saklıyor Heryerde çorap var ama hep tek 🤣
Enfal_06 keyfimin-kahyasi-misin haha kardeşlerimden biliyorum 🤣🤣 onlarda öyle yapıyordu 😂😂kız çok eğlenceliymis senin bebe ALLAH bağışlasın
keyfimin-kahyasi-misin Enfal_06 Sorma nasıl eğlenceli djdjd evimin bı odası minder yastıklı şark odasi gibi yastıklar minderler Heryerde ucuşuyolar kaldırıp atiyo 🤣🤣🤣yikiyo hiç düzgün kalmiyo sagolsun ikinci bebede ne halt yicem bakalım djdjd 18 ylik bu arada oglum
Tugbagol gizemyil Bunu aldım kiraz çekirdeğini çıkarıp ısıtıp ayaklarının ucuna veya karnına koyuyorum gaz içimde iyi oluyor
Senmsii Yarenn24 Burun aspiratörü, otomatik süt sağım makinası ve kesinlikle en memnun kaldığım iyiki almışım dediğim mama ve biberon ısıtıcı. 🙏
Feliz Enfal_06 evet haklısın çok yumuşak etine değdirmemeye dikkat ederek yapabilirsin işin kolaylaşır. Yüzlerine çizmeleri hadi yine neyse de ben gözünü çizmesinden korkuyorum o yüzden dikkat ediyorum tırnaklarına
Enfal_06 Feliz eşim tırnaklarını kesiyor hep o yapsın en iyisi ben cesaret edemem 😅 gözünü de çizmişti ilk günler😂 uyurken yapalım eldiven takmiyim artık
Feliz Gokturkmom_ markasına bakıp söylerim o var ya aylara göre başlıkları olan bak ondan almıştım ben
busyet2002 Kubra_811 tabiki elektrikli valla elektrikliyle bile gerçekten zor bi şey süt sağmak manuel çok daha zor olduğunu duydum benim lansinoh elektrikli süt sağma makinam var ben çok memnundum 2.’de de nasipse kullanacağım inşallah 🤲
Feliz Enfal_06 takme evet, ilk 15gün sonrasında eldiven çıkarılmalı motor hareketlerinin gelişimi açısından. Helal olsun cesaretliymiş😂 bizde eşim benim üzerime yıktı tırnak işini😂