Yarenn24 Kızlar gebelik sürecinde veya doğumda kendiniz ve bebeğiniz için iyiki almışım dediğiniz ürünler neler ? 🥳 biraz alışveriş yapayım 🤭
Feliz Yarenn24 ağız mendili. İyi ki almışım keşke daha çok alsaymışım😂 aldığım en saçma 2 şey burun aspiratörü ve tırnak törpüsü
Gokturkmom_ Yarenn24 Süt sağma makinesi kesinlikle ilk etapta yara ve hassas olduğu için mochi manuel kullandım.Şuan elektrikli olan çok iyi geliyor mamajoo marka kullanıyorum onu da
aysetcdmr_ tbmn gerçekten işe yarıyor mu bide hangi marka aldınız kullanımı nasıl ilk kez kullanıcam da ?
Enfal_06 Feliz ya benim bebeğim yüzünü çiziyor kesiyoruz tırnaklarını biraz uzuyor kesicek boyuta gelmiyor ama yüzünü cizeceği boyuta ve çiziyor yüzünü eline eldiven takıyorum çıkarıyor çorap takıyorum 4 aylık olucak eline bişey takmak istemiyorum ama yüzünü çiziyor ne yapabilirim tırnak torpüsü düşündüm bende
Feliz Yarenn24 hemen iptal et 😂 ay hiç bir işe yaramıyor halbuki çok hevesliydim onu kullanmaya😂 resmen işlevi olmayan saçma bir şey almışım🤦🏻♀️
Tugbagol Feliz yaa ben baya baya kullanıyorum törpüyü 🥹 ha çok gerekli mi elbette değil. 56 günlük bebeğim en en iyikim reflü yatağı, bebek telsizi, kundaklar battaniyeler bunlar benim aklıma gelen bestler
Almira_ Feliz ben kendi tırnağımi bile torpuledim bebekler için neden ise yaramasin ki. Ve sessiz çalışıyor mis gibi. Kalın tirnakta da ince tırnakta da denedim
Yetersavas Feliz ben bir yıldan fazla kullandım çok kullanışlı herkes memnun kalacak diye bişey ama benim kurtarıcım oldu tırnak makası ile asla kesemezdim
keyfimin-kahyasi-misin Enfal_06 ay çoraplar hep kayıp 😂😂eşleri yok kucukken fileye koyuyodum sonra makineye zor atmaya başlayınca Çoğunun eşi yok 😂😂
Feliz Enfal_06 bizlerin kullandığımız törpüyle uyurken hafif hafif tırnakların sertliğini alın o zaman çizemiyor. Hem bizim törpüler çok daha kolay kısaltıyor tırnakları hem de sertliği yok ettiği için çizme durumu olmuyor.
keyfimin-kahyasi-misin Enfal_06 torpunum faydası olur valla ben salmistim bı gunlukken eldiven çorap duemuyodu elinde 😂😂Sonrada çize çize alisti
Feliz Tugbagol yumuşak tırnak makası bana daha pratik ve kolay geliyor. Şipşak hallediyorum😂 ama törpüü bana resmen ömür törpüsü oldu😂😂
ozgese-s Tugbagol kundak battaniyeleri nerden aldınız acaba modeli nasıl bende almak istiyorum ama trendyolda nasıl bilemedim
Gokturkmom_ Feliz Ayy törpü çok iyi bence tırnak makası ile yapsam kesin eti kesilirdi ben Yenidoğan için olandan aldım 2 dk sürmedi yapmam hemen tırnağındaki sivrilikler gitti
ozgese-s Gokturkmom_ canım mochi var bende de yıllar oldu kullanmayalı ikinciye hamileyim de temizlemesini kaynar suda mı yapıyorduk acaba
Pinar06- Gokturkmom_ bende mamajo marka aldım memnun musunuz hamile olduğum için deneme şansım olmadı ☺️
Feliz Gokturkmom_ bende de yenidoğan için olanından var ama ne bileyim sevemedim titreşim veriyor uyanıyor bebek. Makasla rahat ettim, törpü evde kaldı öyle😅
busyet2002 Ben şuan 7+5 gebeyim ama 3 yaşında bi oğlum var onda en çok işime yarayan park yatak, reflü yatağı ve çalışan ve emziren annelerin vazgeçilmezi süt sağma makinası işime yaramıştı
ikibaloglanannesi Oğlumda iyiki dediğim şeyler Sallanır ana kucağı Anne bebek bakım çantası şu keçe olanlar Burun aspiratörü Elektrikli süt sağma (kiwi)