Civcivimmbenim mefekiv ben 36+3 daha sizin haftada nefes darlığınız oluyor mu acaba Benim şimdiden var😭
Feykuz Civcivimmbenim bende öyle soda içiyorum gaz mi acaba diyorum ama yok 🤣 çocuk çıkmak için uğraşıyor sanki ama tık yok daha da erken bilemedim 🤣 ama sağ salim bir dogursak vücudum 10 yaş yaşlandı sanki öyle hissettim bu gebeliğimde 🙄🤦😂
Civcivimmbenim Feykuz aynen yaa valla hayırlısıyla bir sürecimiz bitseydi Beni görenlerde diyor baya etkilemiş seni bu gebeliğin yüzün çökmüş sanki diyorlar daha 30 umdayım 😑😄
Minnos_23 36+4 ten selam olsun 😄 nefes daralması 2 gündür yoklayan bel ağrısı , karnımda sürekli gaz varmış gibi rahatsızlık hissi , karnımın gerilmesi kasılması sürekli tuvalet ihtiyacı ve birde sanırım üzerine grip oluyorum 😀
aleynaeskici_0 Burda cinsiyeti 5 . Ayda söylüyorlar benimde kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyor oda rahmin büyümesinden oluyor bide kızlar sizde hiç beyaz akıntı oluyor mu bende baya oluyor bide çok lavaboya ihtiyaç duyuyorum sürekli idrarım geliyor gibi hissediyorum ama gittiğimde bir iki damla tek geliyor sizde böyle olanlar var mı
Aryayldz aleynaeskici_0 benimde ilk hamileliğim 27+2 deyim bende de çok oluyor akıntı. Normalmiş. Rengi değişirse sıkıntı oluyormuş. Mide bulantım ilk 18 haftaya kadar vardı. Doktorum ilaç vermişti. Ama vitamin eksikliği yüzünden çok ilaç kullandığım için mide bulantısı olan hapı almadım onu yerine tuzlu kraker yedim. Doktorum yiyebilirsin demişti. Yemek yemediğim zaman bulantım çok oluyordu. Meyve yada kraker yediğim zaman biraz yatışır gibi oluyordu. Zamanla geçiyor ama kişiden kişiye değişiyor tabi. Şuan sadece ayaklarımda çok ağrı oluyor onun için magnezyum alıyorum. İnşallah en kısa zamanda sıkıntıların geçer de rahatlarsın. Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙂🙂
Ykfi aleynaeskici_0 bazen hiç yukarı çıkmıyor bebeğin keyfine bağlı :)düzelir çünkü o zaman rahme baskı olmuyor çok
Bayraksevda aleynaeskici_0 valla bana pek fayda etmedi doktorum ilac vermişti onu kullanmama rağmen aşırı yanma vardi midemde ama arkadaşima iyi geliyordu yağli baharatlı yememeye çalışın bir de yemekten sonra yatar pozisyona geçerseniz midenize yanma yapıyor
Bartugra Maviniz bacak kasılmaları için magnezyum veriyor doktor . Hergün maden suyu içmek de iyi geliyor diye okumuştum.
Bartugra Maviniz doktorunuza söyleyin belki başka bir magnezyum önerir. Sodanın içine limon sıkıp içmeyi deneyebilirsiniz.