Yarenn24 Kızlar bebek emzirme minderi aldınız mı ? Sizce alınmalı mı ? Ben çok korkuyorum bebeği emzirirken boğazına süt kaçar nefessiz kalır falan diye ilk korkum doğum ikinci korkum bu . Emzirme yastığını kullanıp memnun kalan var mı ?
Minnaksever Yarenn24 ben uzun süre kullandım bebeğim çok uzun emiyordu tutmak zor oluyordu yastıkla kolaydı tabi büyüyünce bırakılıyo ama benim elim ayagimdi
gmz10 Yarenn24 yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ama destek başka yastık da gerekiyor bana. Altta kalıyor bebiş kolumu da destekliyorum tekrar. Dolgun bir yastık da ama anlayamdım nedenini
crazyymom Yarenn24 ben oğlumda kullanmadim zorlandığım zaman yastık kullaniyodum ama bunda aldım daha doğrusu ablaminkini aldim bakalım nasıl olacak bebisim doğunca
newmommmyy2 Minnaksever merhaba peki emzirme yastığı yerine normal bir yastıkta aynı işlevi görürmü siz kullanmışsınız bilirsiniz bende alıp almamakta çok kararsız kalıyorumda
Minnaksever newmommmyy2 görür ama emzirme yastığı daha rahat oluyor kaymiyor bi de biraz büyüdüğünde üstüne koyuyordum yüzüstü yarım bi tummy time oluyordu etrafa bakınıyordu hoşuna gidiyordu sonra oturmaya başladığı ilk zamanlar da simit gibi içine oturtuyordum arkasından destek oluyordu dusmemesi için.ben çok kullandım aylarca yine sizin tercihiniz tabi eskiden sonuçta emzirme yastığı falan yoktu olmasa da olur bişey
Merve_31 newmommmyy2 normal yastıkta iş görür ama emzirme yastığında bebek eşit uzanıyor daha rahat oluyor uygun fiyatlı her hangi bir emzirme yastığı alabilirsin
1Ali Ben almadım bebeğim iki ayını geçti eksikliğinide hissetmedim hiç, yatarak emmeyi seviyor zaten genelde uzanarak emziriyorum. Biraz kilo almaya başlayınca da dirseğimin altına yastık koyup öyle emzirmeye başladım oturur pozisyonda
Merve_31 Yarenn24 ben aşırı memnun kaldım sezeryanlıydım birde eğilemiyorsun bebeğe doğru çok işe yarıyor bebeğim 3 aylık hala kullanırım
Enfal_06 Yarenn24 çok kullanışlı olmazsa olmazım emzirme minderi bazıları bir süreden sonra içe çöküyormus benim ki öyle değil 4 aydır kullanıyorum ilk gün ki gibi yüksek ve dolgun
iiliya12 Yarenn24 kızımda almıştım ama normal doğum yapınca gerek kalmadı . Arkadaşım sezeryan yaptı onun Cok işine yaradı
Minik1Civciv Yarenn24 bence gerekli emzirmek için büyük kolaylık ben hamileliğim son aylarında kullandım hep yan yatmak için ☺️
Gokturkmom_ Yarenn24 İyi ki almışım sezaryen oldum ve bebeği tutacak dermanım yoktu ağrım vardı ama o yastık beni öyle bi kurtardı ki her emzirmede yastıkla emziriyorum kesinlikle alınmalı
Yogurtlupilav Yarenn24 ben çok rahat etmiştim emzirme yastığı ile, sonra büyüdüğünde tummay time için, oturtmak için fln da kullandım. Yine alacağım.
Narincicek Yarenn24 Doğumdan sonraki süreçte çok iyi oluyor. Ama bebek biraz büyüdükten sonra çok kullanılmıyor. Ama sonrasında yine bebek için kullanabilirsin. Tummy time egzersizi için kullanılabilir.