Gdrleyla 30 haftalıknolduk hala isim kararsızım esım askerı personel ve yurt dısında benım ıkı gebelıgımde ayrı gectı dıyebılırım bu gebelıkte tam lıbya ısı çıktı suprız bır sekılde hamıle olduğumun öğrendim ve gorevı 9 ay belkı bır yıl esım dedı gurbette ayrı gecıyor kızımızın adı Sıla olsun dedı kavuscaz sonunda dedı doğumdan sonra 15 günlüğüne gelecek ilk kızımızın adı Bade Umay ıkıncı kızıma Defne sıla düşünüyoruz herkes uyumsuz dıor sılaya başka ne olabılır sızce nasıl
Turuncukadin Gdrleyla Allah yardımcınız olsun ben de eşimden uzakta gebelik geçiriyor sayılırım çok zormuş😞 bence bebeğinizin ismi sadece Sıla olsa daha güzel gibi. Benim de bebeğim kız olacak ama ismi yok henüz🥰
Gdrleyla Nairinoo 🪻 ya aslında onemlı değilde acaba gerçekten uyumsuz mu sonradan pısman olmayım dıe düşündüm ☺
Gdrleyla Satisati aslında haklısınız ilk kızıma ıkınısım koyduğuma çok pısmanım ama sımdı ıkıncı kızıma tek ısım olunca eksık yarın kalıyormus gıbı oluyor 🤣 🤣
Gdrleyla Turuncukadin sanada bı fıkır olabilir ozmn kuzum sıla kesın ve anlamlıda🥰 Allah yardımcımız olsın yaa hepımız saglıkla doğsun inşallah
tazeanne23 Yade Sıla olabilir Yade : Hatırlanan, hatırda kalan, anılan, yabancı kişi, gurbet, sevgili, aşık gibi anlamları var