Aleyna1234c Tüplerini bağlatcak olan bağlayan varmi bağlaticam bi agrisi ayriyeten varmi sezeryan olucam
Aeell Aleyna1234c yengem bahşattı brlırmı yas kriterleri var onyasın altındaysa baglamıyorlar yengem anının imzayla devlette baglatamadı ama özel anının imzası ile bağladı herhangi gıbı o bı ağrısı sızı yok bildiğim kadarıyla
Aleymomm Aleyna1234c ya bende bağlatmak istiyorum bu doğumdan sonra eşim onaylamıyor artı yaş kriteri varmış sanırım bilgisş olan varsa valla bana da ışık tutar
Asilzedemom Aleyna1234c bende bağlatmak istiyorum ikinci gebeliğim sıkıntılı ve bir kariyerim var istemiyorum daha çocuk ama 30 yaş sınırı varmış bide eş imzası isteniyor benimde esimi ikna edersem devlet yapar inşallah ya ben şöyle düşünüyorum hem bakamicaginiz çocuğu dogurmayin deniyor hemde bu karar erkeklere bırakıyor yaş sınırı konuyir saçmalık bence anne bakıyor nede olsa bakamicaz demekki bağlatmak kararı bize kalmalı ve yaş sınırı olmamaliydi
Zhra-10 Valla ne acı agri olursa olsun çocuk buyutmekten zor değil ben bağlatip kurtulcam. Cok zor geçiyor hamileliklerim dayanamam bi taneye daha
Elif-ayaz Aleymomm 30 yaşındayım 3. Gebeliğim eşin imza verdiklten sonra 27 de bile bağlatan duydum eğer çocuk düşünmüyorsan bağlatmak en mantıklısı diğer yöntemler kesin çözüm değil maalesef sprial inde herkesin vücudu kabul etmiyor sıkıntı
Aalleeyynnaa Nasipse bu doğum da bağlatcam bende. 3. Çocuğum oluyor yeterli daha çok şükür. 30 yaşındayım. Özele gidiyorum. Sezeryan olacak zaten haftaya da doktor kontrolüm var gittiğimde bu konuyu konuşacağım.
Aleyna1234c Ben de bagkaticam eşim uzun yolda ama imzasını attirtim hastanede özelde bugün yatırdı beni 34+5 erken bakalım dogurmam isallah 3 çocuğum 27 yaşındayım kızımıza 35 de doğurdum bu bakalım ne olcak korkuyorum eşimde yok yurt dışında annem yanımda
sedefyrs1101 Bende burada bekliyim bende bağlatıcam bu doğumda eğer aniden sancım vs. Gelmezse bakalım