kunalahanim Zeynepekr Zeynep hanım hamile mi bilginiz var mı? Ondan randevu almak istiyorum ama hamile olduğuna dair bir duyum aldım ben 31.haftadayım gittiğim hastane pandemi yüzünden normal doğum kabul etmiyor arayış içindeyim
Ayskoc kunalahanim evet canım hamile bende ona gidecektim uzun soluklu olmayabilir o yüzden Sedef hanım a başladım
symslmz kamersems merhaba öncelikle hem gecmiş olsun hem hayırlı olsun 🙏 kaç haftalıkken doğum yaptınız
gmzcvk kunalahanim henuz dogum yapmadim, bebegimin gelisimi 3 hafta onden gidiyor, normal dogumdan uzaklasmamak icin yeme icmeye dikkat edelim yoksa normal dogumda sizi zorlar dedi, kesinlikle sezaryen olucaksiniz demedi hic.. az kaldi bakalim 💚
Nsln kunalahanim çok araştırıp gidin bende normal doğum yanlışı diye tercih etmiştim bugün ben hastalarıma normal doğum olsun diye ısrar etmem dedi sezeryan konusunu açınca.
kunalahanim ilseng merhaba Nur Betül hanım nasıl ilgili bazı yorumlar çok olumsuzdu ilgisiz olduğuna dair iletişimi nasıl?
ilseng kunalahanim başlarda ilgili ve güleryüzlüydü daha sonradan ilgisizleşti. Şuan kendisine devam etmiyorum.
Nsln kamersems bende Zeynep Elmalı’ya yorumlara güvenerek gittim. 40 haftam bugün doldu. 2 haftadır 1 haftaya kesin doğurursun 40 ı görmezsin diyordu bizi beklentiye soktu. Bugünde yüzü ters pozisyonda diyor belki döner dedi birkaç güne. Benimde güvenimi çok sarstı yürüyüş dışında bana da hiç tavsiyesi oldu. Hayal kırıklığı oldu biraz. Şu saatten sonra doktor değiştirsem mi bilemedim kararsız kaldım.
Nsln kamersems bugün kilosunu düzgün ölçmedi ona da ayrı sinir oldum. Geçen hafta kilosu ile aynı diyor ölçmediği o kadar belli ki ultrason kağıdında bile yazmıyor.
kunalahanim Nsln bilgilendirme için çok teşekkür ederim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah ben de hep Zeynep elmalı için olumlu yorumlar okudum ama doğum zamanımız aynı vakitte olacak izne çıkar diye ondan vazgeçtim şu ana kadar gittiğim doktor ve hastane de beni yarı yolda bıraktı
Nsln kunalahanim bende sizin başka doktordan geçmiştim yorumlara bakarak. İyimi yaptım kötümü yaptım tam bilmiyorum. Bu hafta doğumum olucak kesin ona göre tam yazarım. 40 haftam dolduğu için değiştiremiyorum doktor önceden olsa değiştirirdim kesin. İsterseniz bir kere muayene ye gidin karar verirsiniz zaten. Biraz soğuk bir aşırı Güleryüzlü değil ilk zamanlar ultrasonla bakarken detaylı bilgi verirdi bu hafta ve geçen hafta aşırı geçiştirerek baktı o rahatsız etti beni.
Nsln kamersems siz gene normal tepki vermişsiniz başkası olsa daha ağır tepki verirdi benide 2 haftadır çok geçiştiriyor halbuki doğum haftalarım içim daralmış çıkıyorum muayeneden. Çok kararsız kaldım bende belirsizlik çok yordu.
Nsln kamersems Aynen çok haklısınız o yorumlar çok aldatıcı gerçekten. Bende başka hastaneden geçmiştim bir daha doktor değiştirmeyeyim diye idare ettim hep. İlk andan itibaren çok içime sinmemişti son anda böyle olması iyice hayal kırıklığı oldu. Gerçekten doktor şans işi kişiden kişiye değişiyor memnuniyet.
Nsln kamersems Yarın başka doktora gözüküp fikir alıcam zaten yoksa bebeğime kavuşana kadar hep stresli olucam içim içimi yiyecek.
symslmz Sedef binöz ün takibindeyim bebeğin yüzünü göstermek için bile beni pozisyondan pozisyona sokuyor çabalıyor öyle söyleyim. Evet cok konuşkam biri değil ama basarılı bir hekim bence