Herkese merhaba. Hayatımda ilk defa böyle bir platforma yorum için üye oldum. Benim gibi mağdur olmanın diye. Çamlıca Medipol hastanesinde gebeligimin ilk 4 ayında E*** hanima gittim. Lütfen bu hatayı yapmayın hastane geneli için söylüyorum. Malesef sadece ticarethane. 16.haftada 4lü testimi bu hastane çok pahalıya yaptığı için başka bir hastanede yaptırdım ve sonucunda riskli bir durum yazıyordu. Doktora o hafta muayene bulamadigim için hastaneyi aradım doktor hanım kendi numarasını hastalara vermiyormuş. Asistanlar aracılığıyla bu riskli durumla ilgili nasıl bir yol izlemem gerektiğini öğrenmek istedim çünkü çok panik oldum. Asistanlar dahil kadın doğum bolumu danışmada çalışanlar hicbir şekilde benim doktorla gorusmemi saglayamadi tam 48 saat. Böyle bir umursamazlık yok ben bu süreçte kendi doktorum haricinde arakdaslarimin doktorları olsun birçok yanıt aldım kendi doktorumdan asistanlarından ses yok. 48 saat sonra ancak hasta haklarına şikayet ettiğimde lütfedip geri dönüş yapıldı ama yaşadıklarımı siz düşünün tüm doktorlar durumunuz riskli derken ben kendi doktoruma ulaşmak için 2 gün bekledim. Gelgelelim ayrıldım bu hastaneden ama o 2 günlük psikolojimi anlatamam. Lütfen bu hataya düşmeyin