Merveakkaya
Dygarslann
Normalde Elif hocaya takipliydim kendi sancım geldi tam 40. Hafta 7 cm açıklıkla. Hastahanede epidural sordum yapılır fakat dayan yapma dediler o zamana kadar herşey daha iyi gidiyordu açılma yavaşladı 9 cm gelinve artık dayanamadım çok ağır sancılar çektim devamlı çatı muaynesi yaptılar bu süreçte açıkcası zorlandım ve bunu belirttiğimde biraz sert davrandılar catı sırasında suyumu patladı ve sancılarım daha da kuvvetlendi o an sezeryan istedim ve tavırlar değişti niyeyse hem hemşire hem Ayşe hanımın sıkıntı mı istege bağlı onlar için bilemiyorum. Resmen yalvardım sezeryan için😅 genel anestezi ile sezeryan oldum ameliyathanedekiler daha insancıl davrandılar öyle söyleyeyim 2 gün süit odada kaldım ve oda da gider problemi oldu bence bu büyük sıkıntı çok kötü kokuyordu oda aynı şekilde sancı odasıda öyleydi. Odaya şerbet getirdiler tadı güzeldi benim gelen hemşireler ya da bebek hemşireleri bence işinin ehli temizlik çalışanları falan hepsi güler yüzlü yardımcı oluyorlar gerçekten bence bu tarz şeyler önemli sancı odasındaki hemşireler gibi asla değiller. 2 gün ardından tabırcu oldum gerekli bilgilendirmeler yapıldı mini bir eğitim veriyorlar bebekle ilgili memnuniyet derecem orta ve altı diyebilirim. Ben başından beri bu hastanedeyim o yüzden eski fiyat yaptılar doğum 3700 artı 2 gün suit oda 800. Bence suit oda olmalı diğer odalarda mahremiyet zayıf ve çok ses geliyor ben hamileliğimin başında da 2 gün yatmıştım yoğun mide bulanmasından oradan biliyorum. Şimdi iyileşme sürecindeyim devamlı yürüyüs önerildi bakalım inşallah bir an önce geçer bebekle tek başına ilgilenmek zor olabiliyor. Bu arada ayaklar ve eller çok şişiyor ağrı oluyor normal olduğunu söylediler bol sıvı içmek gerekiyormuş. Şimdilik aklıma gelenler böyle herkese hayırlı doğumlar