Dygarslann gokalp_019 ben normalde elif hanımda kontrollerimi sagliyorum ama onkadar kararsizim ki sasirdim kaldim ☹️☹️☹️☹️
Minik_Hanim Dygarslann ben ayse hn muayene oldum çok da beğendim.. Ben sormadan detaylıca anlattı gördüklerinin ne olduğunu tek tek söyledi bilmediğim şeyler için yönlendirdi çok memnun kaldım. Simdi 39a girdim yoksa onunla devam ederdim..
Dygarslann Minik_Hanim ayse hanimla mi devam edeceksiniz? Ben de 32. Haftadayim bu haftaici ayse hanima gitmeyi düşünüyorum ama bazende elif hanimda mi devam etsem demiyor degilim yani o kdr sasirdim ki
Minik_Hanim Dygarslann benim son haftam bu hafta muhtemelen sezeryan olucam ama sizin gibi 32lerde olsaydım onunla devam ederdim cok ısındı içim.. Hastanenin suyu cikti elif ve sedef hn kapısı hep insan yığılı geçen hafta 2 gün ikisi de hastanede yoktu nst de bile sıra beklemedim direk içeri aldılar..
Dygarslann Minik_Hanim bugun bi gidiyim o zaman 🙏🏻 Onemli olan doktorla aradaki bagi kurabilmek anlasabilmek guvende hissetmek elif hoca biraz tersliyor pek frekanslarimiz uyusmadi
Annecan Açılma olmadan sunnı sancıyla 39+4 te ya da bu haftada doğum yapan oldumuu ? Hayırlısıyla perşembe günü deneyeceğiz olmazsa sezeryan 😭
Miek Annecan benim ilk doğumum öyleydi. 39+4 te hiç açıkliğım sancim filan yokken kendi istegimle suni aldım ve 2 saatte dogdu
Omma Annecan ben de aynı durumdayım 40+2 ye kadar gelmezse suniyle başlatılacak pazet günü. Bebek aşağı yeteri kadar inmezse yine de suni verilip normal doğum olabilir :(
Aysercanl gokalp_019 aynen katılıyorum bende 2 defa gittim ilk gittiğimde çok ilgiliydi hastası yoktu ikincide hastası da artmıştı..
Denizyadaaras Kizlar merhaba. Medipolde acile gittigimizde herhangi bir ucret aliniyor mu? Hastanenin takipli gebesiyim
nagehann Ben bugün sedef hanıma muane için gittim ama 45 dakka bekleyince sinirleniy ayşe hanıma randevuyu kaydırdım, gayet iyiydi, açıkçası beğendim ayşe hanıma tekrar gitmeyi düşünüyorm, sedef hanım çok yoğun sıra gelmiyor devlet hastanesi ile aynı olmuş..
Dygarslann nagehann ben dün kontrole ayse hanima gittim. Kapida bir bayanla konustum kendisi tesadufen o gun nobetciymis normal dogum gerceklestirmis cokk memnun kaldigini dile getirdi. Yine dogum yapsam ayse hanima gelirim tesadüf oldu ama iyi ki oldu normalde kadriye hnimdaydim o olsa daha zor dogum yapardim dedi
Tuhana87 Merhabalar ikiz bebeklerimi bekliyorum Sedef Hanıma gidiyorum ama randevu bulamıyorum telefonuna mesaj atıyorum geri dönmüyor kendisiyle nasıl iletişime geciyorsunuz 16 agustosa randevu verdiker doğurum ozamana kadar diyorum geri dönüş yapan yok aynı durumu yaşayan var mı
nagehann Dygarslann kesinlikle eedef hanımı bırakmaya karar verdim, ayşe hanıma devam 26. Haftadayım. İnşallah doğuma kadar diğer doktorlar gibi değişmez kendiside☺️