Selam kızlar. Postta yazılanların hepsini üşenmeden okudum. Herkesin beklentisine göre doktor yorumları da değişiyor anladığım kadarıyla. Ben başlarda sedef hanıma gidiyordum cinsiyetine kız dedi sonrasında bi çıkıntı gördüğünü söyledi erkek olma ihtimalini söylemeden bizi endişe ettirdi türlü çeşit uzak çok düşük ihtimallerden bahsetmişti. Eşimle biz çok kötü dönemlerden geçtik odasında ağladığımı hatırlıyorum kaç defa yine de iç rahatlatıcı veya ölümleydi hicbir şey duyamadık ağzından. Sonrasında bi çok doktora gittim ve bebegin erkek olduğunu sadece pipisinin küçük olduğunu söylüyorlar şimdilik. Kadriye hanıma devam ediyorum o zamandan beri o da aynı şeyi söyledi hatta ilk muayenede cinsiyeti sorduğumda doğrudan erkek dedi. Ben bahsedince pipisi küçük olabilir doğduktan sonra çocuk doktorunun işi bu dedi. Bilginizolsun diye bunu paylaşıyorum hamilelikte aileleri germeden endişe ettirmeden muamele etmek çok önemli çünkü. Eğer sedef hanıma güvenip devam etseydim amniyosentez, gen testleri vs uğraşacaktım. Üstelik amniyosentezde bebeği kaybetme ihtimalini hiç onemsemeden rahatlıkla söyleyebiliyorlar. Allah herkese hayırlı doğumlar versin şu an 34. Haftamdayım doğumu kadriye hanımda düşünüyorum sezeryan olanlardan süreçle ilgili bilgi paylaşırlarsasevinirim. Epidural ve spinal arasında ne fark var hangisi daha az zahmetli? Doğum yapanlar söyleyebilirler mi?