Seymanurr Huriyemustafa profilimde bi iki yorum var onlara bak istersen kafana takılan bisey olursa sor cevaplarım ben uzun uzun yazamadım doğum hikayemi ama belki işine yarar
Huriyemustafa Seymanurr bende şimdi yattım hastaneye o fitilden yerleştirdiler canım. Etkisini ne zaman göstermeye başladı sende canım. Bakalım inşallah kolay olur. Büşra ebe yaptıracakmış doğumumu. Sizin ebe kimdi ve doktorunuz Elif hanımmıydı. Benim ki Elif hanım
Seymanurr Huriyemustafa Benim aksama doğru göstermeye başladı etkisini yani gündüz de nst de sancim çıkıyordu ama pek hissetmiyordum. Büşra ebe😍 benimle de hep o ilgilendi doktorum da elif hanımdi ama Gece olunca doğum asli hanım yaptırdı sen sakin ol pozitif ol onların dediklerini yap yeter sağlıkla kucağına al inşallah çabuk ilerler doğumun 🤲🐣
Huriyemustafa Seymanurr canım benim ağrılarım başladı biraz biraz 🤗 inşallah senin gibi suniye gerek kalmaz. Elif hanım çıktı doğumumda olamicak ama gözlüklü bir doktor var ona bıraktı beni. İsmi ne nasıl biri hiç bilmiyorum. Sen biliyor musun acabaaa 🤔🤔
Seymanurr Huriyemustafa Inşallah gerek kalmaz gelişmelerden haberdar et😍 gözlüklü aylin hanım olabilir mi bilemedim bir kere haftasonu nöbetinde denk gelmiştik ama zaten son anda geliyo doktor bebeği çıkarıp dikiş atıp gidiyor sanci anlarını güzel rahat geçirirsin inşallah hareket halinde ol🤩🐣
Huriyemustafa Seymanurr doğurdum canım fitil işe yaradı bendede. Sabah 9 da fitili koydular akşam 9 da doğdu. Rabbim herkese kolaylık versin Doğum zor bir süreç 😟
GMK Huriyemustafa canım sedef hanımda normal doğum yaptım bana fitil verilmedi suni sancı verildi sonra epidural. Ebeler tek ebe ilgilendi süheyla adı onun desteği olmasa belki sezeryana dönebilirdim sağolsum hep moral verdi 🙏🏻 Önlük kısaydı ama arkasını sıktılar kapalıydı arkası
Seymanurr Huriyemustafa hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla büyütün işe yaramasina uzamamasina çok sevindim gerçekten zor rabbim yardımcımiz olsun🐣💕
nagehann Denizyadaaras dün gittim bende sedef hanıma, haftaya detaylınultrason için randevu aldım 450₺ dediler, Eminr hanım bakıyormuş.
TKoc GMK Merhaba, öncelikle gözünüz aydın .. 2000 tl içersinde normal Doğum epidural olarak yaptınız ve süit oda kullandınız ? Doğru mu anladım .?
CCDGN Babyboymom GMK 1250 normal dogum ucreti, epudural 750, suit 400 tl siz nasil 2000 odediniz acaba?
TKoc Merhaba, öncelikle gözünüz aydın .. 2000 tl içersinde normal Doğum epidural olarak yaptınız ve süit oda kullandınız ? Doğru mu anladım .?