Huriyemustafa Ezgiy aksine dün akşam karnımda çok sertleşme oldu ve de ağrı. Elif hanımı aradım ne yapmalıyım ters bir durum mudur diye sormak için. O kadar güler yüzle karşıladı ki ihmal etme git hemen dedi. Üstelik saat 10 da aradım tereddüt ettim geç oldu ayıp olur mu ki diye. Ama çok tatlı konuştu benimle
Ezgiy Huriyemustafa bilemiyorum bana ters bir zamanına mı denk geldi diye de düşündüm ama arkadaşımda gidiyor o da benzer bişey söyleyince
funhem Huriyemustafa rica etsem numarasını bana verme ihtimaliniz var mı hastaneden ulaşamıyorum asistanı size döner dediler 2 gündür kimse dönmedi acil bir durumum var da kendisine danışmam lazım
Akdgnsyma Merhaba hanımlar öncelikle sancı odasına eş girebiliyor mu bilen varsa Bilgi verebilir mi hastane hakkında ben görüştüm giriyor dedi ama fotoğrafçı dışardan almıyorlarmış galiba kendi fotografçıları varmış odada kendi fotoğrafçımız çekemiyor mu anlamadım birde fiyatlar Haziran’dan sonra zamlanacakmış normal 1.500 tl zorunlu sezeryan 1.900 olacakmış bugün Bilgi aldım
Akdgnsyma Huriyemustafa dogum yapan varsa kesin Bilgi almak istedim nasıl oluyor diye telefonda Bilgi aldığım için
honey Tugbaa34 ayrı masa vermiyorlar, geçen gün gittim baktım küçük bir masa var, çok ta küçük değil ama organzasyonun kullanacağı bir masa değil.
CCDGN fiyat sabitleme yapılıyor,muhasebe ile görüşüp ben sabitledim. Fotografcı sadece anlasmalı oldugu kişi çekiyor o da 2 katı fiyat veriyor.Doğuma eşler alınmıyormus . Hastane odasında anneye aıt ayrı bır bölüm perde vs yok o yüzden suit tercih edicem.
Akdgnsyma CCDGN ayrı bölüm derken sancı çekerken mi acaba birde sancı odası va nasıl bilginiz var mı.sabitleme konusunu telefonda görüştüm olmuyor dedi oldugunu söyledim burdan okuduğum yorumlarda öyle yazıyor çünkü sürekli takipli hastalarına yapabiliyorlarmış galiba
honey CCDGN bana fiyat sabitleme yapılmıyor demişlerdi bir kaç ay önce burdan duyup sormuştum bende. Birde suit dediğiniz odayı nasıl ve neye göre tercih edebiliyoruz, illaki fiyat farkı vardır, fiyat farkından bilginiz var mı ?
CCDGN Akdgnsyma anne bebeği emzirirken veya uyurken herkes görebilir yani odanın içinde bi duvar veya perde yok odaya girer girmez yatak var . Ziyarete gelenler , süslenmiş masa ikramlıklarla aynı yerde oluyorsunuz.
Huriyemustafa Ben sancı odasını gördüm gayet güzel temiz ancak Doğum sonrası gideceğimiz odayı bilmiyorum. Benimde 4 haftam kaldı inşalalh orda yapacağım Elif hanımda. Hastane bize şerbet sadece şerbet mi veriyor bileğiydi olan var mı
Huriyemustafa Ben sancı odasını gördüm gayet güzel temiz ancak Doğum sonrası gideceğimiz odayı bilmiyorum. Benimde 4 haftam kaldı inşalalh orda yapacağım Elif hanımda. Hastane bize şerbet sadece şerbet mi veriyor bileğiydi olan var mı