kahvetutkunu23 Nafile-56 oncelikle korunuyormusunuz benimde bu ay 7 gun geciktim bende suphelendim once gebelik testi yaptim birsey cikmadi sonra kan testi yaptirdim 2 gun sonrada adet oldum bende cok korkmustum valla ama cok sukur adet oldum bence sizde benin gibi geciktiniz
Farida_Aliyeva_ Nafile-56 benim adet tarihim daha geçmedi 22 si olucaktım şephelendim test yaptım çift oldu güvenmedim kan testi yaptırdım 3 haftalık olduğunu öğrendim inşAllah sizse pozitiv alırsınız cevabı isteyeb herkese nasip olsun
Zhrcyl Nafile-56 vel ağrısı vardı hayatımda ilk defa belim ağrımıştı yani bi de benim reglim hep düzenliydi o gün gecikince zaten direkt anlamıştım
Zhrcyl Nafile-56 evet orda kese gözükmeyince kan istedi. Sonra hesaplama yapıp şu gün gel kalp atışı dinleriz dedi Dediği gün gittim kalp atışını duydum. 36+6 da ölü doğum yaptım maalesef 😔 inşallah hamilesinizdir.
Irem198 Zhrcyl bende de regl gecikmesi var suanda 13unde olmam gerekti olmadim son 3 aydır düzenli oluyordum bu ay 2. Çocuk planlı oldu gecikme var şuan
Nafile-56 Zhrcyl işte benimde öyle düzenli sekmez hiç olmayınca şüphelendim ya aslında korkuyorum da ya olmamışsa diye çokta istiyoruz Allah’ım nasip etsin hayırlı bir şekilde kolaylaştırsın işte ağrım kasık ve belde benimde birde göbek kısmımda
Zhrcyl Irem198 kan vermeden kadın doğuma gittim. Kese görünmeyince kan istedi betama baktı hesaplama yaptı doktor şu gün gel dedi o gün gittim kalp atışı fln dinlemiştim inşallah hamilesinizdir
Nafile-56 Zhrcyl yaaa başınız sağolsun çok geçmiş olsun üzüldüm Rabbim sana da nasip etsin inşallah 😔 Aminn Allah razı olsun inşallah 🙏🏻
Zhrcyl Nafile-56 allahım kucaklarımızı boş bırakmasın aratmasın inşallah hamilesinizdir beni de haberdar edin lütfen test yaparsanız 💕
Zhrcyl Irem198 yani ben 36+6 da ölü doğum yaptım maalesef. İnşallah rabbim tekrar nasip eder teşeşkkür ederim.
Nafile-56 Zhrcyl mutlaka haberdar edicem eşim hayal kırıklığı yaşamamak adına izin vermiyor test yapmama ama o yokken yarın habersiz yapacağım haber ederim 🤍 Amin ya Rabbim doğru getirsin inşallah 🙏🏻 🤍
Irem198 Zhrcyl Zhrcyl başınız sağ olsun kusura bakmayın ben yanlış okumuşum Rabbım sanada nasip eder inşallah 🌸