Bbuusra Tazeanne74 60. Dakika 91, 120. Dakika 88 çıktı. Temiz çok şükür. Annem şeker hastası olunca doktorum yapalım dedi. Yoksa yaptırmayacaktım. İlk gebelikte de yaptırdım çıkmadı.
busraanneoluyor Tazeanne74 açlık 81 2.kan 108 3.kan 115 Normal dedi doktorum bir sıkıntı yok dedi Ben 3..kan düşük çıkar dedim ama neden yükseldi anlamadım sorun yok dediler böyle olan var mi
ucbebe_annesi34 Tazeanne74 şeker yüklemesi testi sağlık ocaklarında yapılıyor mu acaba bilgisi olan var mı
Tazeanne74 Bbuusra ay bende yaptirmayacaktim doktor ne olur ne olmaz deyince Allah’a şükür iyi çıktı sonuçlar Açlık 88 60 dakika 111
Sanemm99 Arkadaşlar yaptırırken bulantı vs oluyor mu ben de yaptırmayı düşünüyorum ama geri kusarsam diye şüphedeyim.
Seherkarakoc Sanemm99 tadı çok kötü değildi ama yavaş yavaş icmeme ragmen aşırı şekilde midem bulanmisti benim. Kusmamak için yavaş yavas içtim 75 lik içeceği yarım saatte bitirdim desem yeridir 🥺 tansiyonum da düşmüştü bayilicak gibi oldum. Bu belirtiler herkeste olmayabilir ama benim midem hassas olduğu için fazla geldi şükür şekerim çıkmadı ama
perikizmom_ Açlık 89 2.kan 123 3.kan 158 normal degeri 153e kadarmis benim bi tik fazla çıktı doktorum 1 hafta evde takip et sekerini dedi son kanda iyi ciksaydi yirtmistim neyseki ciddi bişey çıkmadığını söyledi bakalım yememe icmeme dikkat edicem
Tazeanne74 perikizmom_ en kısa zamanda düzelir kan değeriniz . Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😘
Ilayda12345 Tazeanne74 Açlık 80 60.dk 184 120.dk 172 28.haftamda yaptırdım şuan 30 haftalığım 1 haftadır diyetteyim sabah akşam ölçüm yapıyorum bugün gittim diyetle devam dedi diyetle şekerin önüne geçebiliyorum çok şükür ama bazen çok zorlanıyorum hamileyiz sonuçta insanın canı çok şey istiyor🤣