BebegimVeBenn_ Kızlar akşam üstü 5 te ve akşam saat 21 gibi test yaptım ikiside bu şekilde 10 gün 1 hafta öncesine kadar kasıklarımda batma hissi vardı 5 gün falan sürdü tutunmadır diye düşündüm bugün adet günüm ve olmadım testlerim bu şekilde çıktı sizce gebelik varmı?
BebegimVeBenn_ Negna- evet bende gördüm ama çok silik çıkınca emin olamadım 2. Gebeliğim olacak inşallah ilk gebeliğimde adetim 2 gün geçmişti daha kırmızı çizgi çıkmıştı bunda tam emin olamadım ama 2. Çizgi görünüyor bence
BebegimVeBenn_ Negna- çok istediğim için benmi öyle görüyorum acaba diye düşündüm birde sizlere danışmak istedim 😂 amin inşallah
BebegimVeBenn_ ilaydarabiaoz sağlıkla gelsinde inşallah hazır bekliyorum 2 buçuk yaşında kızım var daha yeni uykuya alıştık ama olsun herşeye değer😂🤲🏻
BebegimVeBenn_ Negna- ay inşallah rabbim isteyen anne olmayı hakkıyla yapabilecek herkese nasip etsin 🤲🏻🌺
ilaydarabiaoz BebegimVeBenn_ kız anam ben ne edem 3 yaşında ve 1 yaşında oğlum 27 haftalık hamileyim 🫣🥴
BebegimVeBenn_ ilaydarabiaoz maşallah rabbim acılarını göstermesin inşallah çok çabuk büyüyorlar ama ya biraz yıpransakta herşeye değer🥰
ilaydarabiaoz BebegimVeBenn_ aynen öyle Allah razı olsun eşim ve ailesi yardım ediyor yoksa deliririm 🫣