Aysun-52 24.12.2024 geliyor oğlummm🥰 heyecan dolu günler geçiriyorum aasla uyku yok 😂 sizde durumlar nasıl
Pnrazz Aysun-52 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın. Bana da dua edın sağlıkla doğsun bebeğim 😊 daha var bıze
Mervecee- Aysun-52 aaa benim de aynı oğlum gelecek inşallah 🙏🏻 vallahi bir değişiğim ne heyecan ne korku sanki bir şey hissedemiyorum tarih belli olduğundan beri 🙈
Aysun-52 Mervecee- of biz ailecek yerimizde duramıyoruz geçen saate bile seviniyoruz yaklaşıyoruz diye 🫠🥰
Mervecee- Aysun-52 ay ne mutlu size biz aval aval birbirimize bakıyoz valla 😂 burçlara yıldızlara falan bakayım dedim ama elim ona bile gitmiyor 😂 siz baktınız mı 24 Aralık’ın astrolojik durumuna 😂
Aysun-52 Mervecee- ya ben pek anlamıyorum o işlerden 😂 ama yerimizde duramadığımız kesin 🥰 bavula baktıkça pusete baktıkça bi hoş oluyoruz halbuki 2. Çocuk ilk gibi heyecanı 🫠
Aysun-52 Hanniballl ilk bebişse bekleniyor biraz 39+5 de aldım kızımı kucağıma sezeryan oldu hem kilolu hemde inmemsti daha 😂
Annelikmghb Aysun-52 cuma sabahida benim dogumum biraz karisik duygular. Dogum yapayim cok yoruldum kendimi taşıyamıyorum artık 😟
2bebekanne Aysun-52 Aynı tarihtik aslında sizinle ama dün suyum gelince 37 haftalıkken veda etmiş oldum☺️
Aysun-52 Gamze_gamze korkma annesi dualarımız tüm doğum yapan ve yapacak olan annelerle 🤲🏻kolay doğum diliyorum sağlıkla gelsin 🥰
Aysun-52 BusraTA doktorumuz öyle istedi bizde sevdik o günü 🥰 babası da yay burcu umarım aynı karakterde olur babasıyla 🤲🏻❤️