bebisveannesiiii Kızlar yarın ağdaya gidecektim fakat bugün doğum sancılarım başladı galiba böyle durumda temizliğimi şu an yapmam gerekiyor ya en korktuğum şey başıma geliyor galiba doğuma hazırlıksız yakalanmak nsl yapmalıyım sizce
crazyymom bebisveannesiiii bende her ay düzenli agdaya giderdim sansa agdaya gitmeme bi kaç gün kala sancim geldi mecbur jiletle kendim aldım
erva_smom Sabaha kadar bekleyemiyeceksen canım jiletle al eşin yardımcı olsun ama bekleyebilirsen sabah kuaföre git hemen alınır zatn
bebisveannesiiii crazyymom ondan sonra hemen doğumunuz oldu mu peki bide normal doğum mu benim normal doğum bekliyorum aslında uygulamaya göre daha 15 gün var ama
crazyymom bebisveannesiiii uygulamaya takılmayın herkes 40 haftada doğurmaz ben 38+2 de yaptım benim nisan önceki gün gelmisti ama ben Nisan olduğunu anlamamistim sonra sabah kalktım bsy yoktu öğlene kadar sonra eşimle ilişkiye girdik ilişki bitince hafif ağrılarım oldu kasiklarimda ben yine anlamadim sonra artmaya başladı kronometre tuttum düzenli sanci gelip gidiyodu hemen duşa girdim temizlendim biraz suda bekledim sonra hastaneye gittim 1 cm açıklık vardı sonra hareket filan yaptım Meryem Ana otunu suya koyduk 3 saat içinde doğurdum çok şükür