Bnguuu_102 Kardelen_nur eğer acele edip bebeği zorla çekmezlerse rahat bırakırlarsa sen rahat olursan doğurursun
Balbebek012 Kardelen_nur dikişsiz normal doğum yapanlar hep pişman oluyor çünkü kesî dikiş olmadığı için orası geniş kalıyor açıkcası dikişten korkmayıj zaten o an doğurmanın acısıyla kesî hissedilmiyor bile ❣️
Churcill Kardelen_nur dikişin çok da korkulacak yanı yok bence ya ama bugün instada görmüştüm söyledikleri gibi mesela çeneyi göğüse dayayarak ıkınmak aslında pelvik kasları zorluyomuş kendimizi rahat bırakmak gerekiyomuş
Bebisiminannesii Kardelen_nur evet , dikisim de yirtilmam da olmadi 22 saat sancidan sonra 10 dk da doğurdum. 10cm olana kadar beklediler kesip dikmediler. Doktor a bagli birazda
Cicekk34 Balbebek012 benim kesi atıldı atılan yer hala gergin duruyor rahatsız ediyor keşke yapılmasa
Bebisiminannesii Balbebek012 hicte genis kalmadi , toplaniyor zamanla. Kisiden kisiye degisebilir belkide
Balbebek012 Cicekk34 keşke başka çaresi olsa bence bu dikiş kesî işi biraz da hangi Doktor’un eline düştüğüne bağlı
Balbebek012 Bebisiminannesii burda bir ton post okudum kesî atılmadan doğurduklarına pişman olmuşlar o yüzden yazdım ben de tabiki illa kişiden kişiye değişebilir
Rafaelli Kardelen_nur benım suyum onceden gelmışdı bebek susuz kaldj dedıler, sunı sancı verdıler cok dikişim oldu o yuzden
Balbebek012 Cicekk34 genişlik oluyormuş ilişkiden eşleri zevk almıyormuş vajinadan tuhaf sesler geliyormuş falan filan bir ton şey yazmışlar dı