Yaprakunallar Kızlar bat 25 benim , belirtileriniz nedir ? Üç aydır benim psikolojik belirtilerim oldu hep kafayı sıyırdım 🥹 bu ay 4.ay kasıklarımda baskı tarzı değişik his var ama psikolojik diye düşünmek istemiyorum belirti , sizler ne durumdasınız..
Gmzexx Yaprakunallar benim de 24 bel ağrım var ama şiddetli değil yemek yedikten sonra mide bulantısı oluyor ama pisikolojik mi bilemedim birazdan kan vermeye gidecem daha bate var ama bilemedim
Yaprakunallar kumsal__ benimde tuhaf yani anlam veremiyorum kasıklarımda değişik his var ama adet olacakmış gibi her ayki gibi ayaklarıma vuruyor ama biraz erken sanki 7 gün var
Yaprakunallar Cimcime30 benimde kasıklarımda değişik his var bacaklarıma ağrı vuruyor arada bide vajinamda çekilme hissi var enteresan yani anlam veremedim karnıma ayaklarımada vuruyor ağrı arada adet olackmış gibi ama daha var günüme baya erken bilemedim ya 😔😔 bu ayda adet olursam naparım bilmem
kumsal__ Yaprakunallar herşeyin hayırlısı canım çok düşünmekte lazımmış o bile olumsuz olarak etkiliyormus fakat kafadan atmakta mümkün olmuyo
Nergiznane Benim 26 sağ kasığımda batma oluyor ara ara bugun belimde cok agriyor bilemiyorum 1.5 yıldır bekliyorum artık belirtilerdende emin değilim
Yaprakunallar Nergiznane sizin benden daha fazlaymıs insallah hamilesinizdir 😻 yumurtlamanızı programdanmı takip ediyorsunuz yoksa testlemi
Durus123 Yaprakunallar benim de bat 26 kasıklarım da ağrı göğsüme dokununca ağrı oluyor bugün belim de ağrıyordu dün test yaptım çıkmadı atmamışım bugün baktım ki silik bir çizgi bugün ikindi zamanı yaptım negatif çıktı
Yaprakunallar Nergiznane ben burayı uzun zamandır takip ediyorum kasık batması olanlar genelde hamilelik öğreniyor dua ettim size insallah sizde hamilesinizdir ya 😻
Nergiznane Yaprakunallar insallahh ov tracker diye bir uygulama benim kullandigim takvimim kullaniyordum kasimda digerine gecis yaptim bakalim kismet artik
Yaprakunallar anneeolmkkk hiç belirtisi olmayıp hamile olanlarda var kuzum mesela kuzenim adeti gecikti diye test yaptı sıfır belirtisi vardı hiçbişey anlamamıs insallah hepimiz hamileyizdir yaaa