Alone Sazenin depend çıkarırken sorun olmuyor da giyerken altı tamamen çıkarıp giymek gerekiyor ya ondan gecelik daha rahat oldu bana. Ben geceliği giyip yattığımda eteğini üste doğru çekiyordum altta kalıp kan olmasın diye. Yedekte de normal pijamam vardı ztn ama ertesi gün çıktığım için ona gerek bile olmadı
Sazenin Alone öyle de mantıklı artık ikisini de alıp hangisiyle rahat olacaksa onu giyerim, deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim 🌸
Nsibe Sazenin hasta bezi bağlıyorlar zaten altınıza da alt açma bezi gibi bişey konuyor o yüzden pijama altı giydirmiyorlar ve zor olur çünkü sürekli karnınıza ve kanamaya bakılıyor beziniz değişiyor en rahatı pijama üstü giymek
Sazenin Nsibe mantıklı dediğiniz de🫠 zaten gecelik giyen de üste çekiyordum kan olmasın diye diyor manası kalmıyor gecelik giymenin, ayağa falan kalktığında bacakları kapatır bi, teşekkür ediyorum deneyiminizi paylaştığınız için 🌸
Minik_kuzularim Sazenin zaten doğumdan çıkar çıkmaz sana kiyafet giydirmiyorlar yani gecelik yada alt üst almışsın fark etmiyor bende normal pijama takımı almıştım ama ameliyattan çıkınca sadece çıplak olduğun için üstüne birşeyler giydiriyorlar yani sadece t-shirt giydirdiler bana üst tarafım açılmasın diye zaten kanaman olduğu için bez örtü seriyorlar altina çünkü ara ara gelip karnına bakacaklar kum torbası vs koyuyorlar bacaklarında da zaten nevresim oluyor yürümene yakın zaten sondayı çıkartıp seni giydirip ayağa kaldiriyorlar yani sondayla gezmiyorsun rahat olabilirsin
Maviss718 Sazenin canım idrar delipine takıyolar sondayı kan gelen yer farklı bana hastaneden bez vermişlerdi yanımada almıştım zaten ama gelip kontrol ediyolar bastırıyolar karnına pıhtılaşma olmaması için
gmz10 Sazenin gözü görmüyor insanın gerçekten😅siz de kolaylıkla sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize🥰
Sazenin adatuna yani ondan yana pek korkup olmadı ama kastığımız zaten her şey daha çok acıtıyor, genital muayeneyi bile ağrılı geçirenler var , stres çok etkili
Sazenin Minikkelebegim13 ay çok güzelmiş güzel günlerde giy, kucağında sağlıklı bebeğin olsun inşallah 🥰🌸
Minikkelebegim13 Sazenin çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizi evladıyla sağlıcakla kavuştursun inşallah 🙏🏻
Erdalmert Sazenin dogumdan çıktıkdan sonra önlüklü oluyosun sonra hemşireler geliyo kanamaya bakıyolar sontayı çıkartıyolar ve hasta bezi felan yqpıyolar ve biraz da karnına bastırıyolar en fazla 2 sefer bakıyolar ondan sonra zaten sana diyolar üstünü giyinebilirsin diye ve ayaga kalkana kadar bekletiyolar şahsen ben öyle olmuşdum beni hemşire kendi giydirmişdi ayaga kendi kaldırdı koluma girip gezdirdi yani ben normal lohusa takımı koymuşdum birde normal gecelik