seda_ay Benim regl tarihlerim hep düzenlidir gebelik planlidigim için doktor duphomen verdi bir ay. bugün regl olmam gerekirken olmadım oysa bütün belirtilerim var resmen ve gebelik testi yapmistim kaset testtten dün akşam negatif gördüm geç döllenme olabilirmi duphostan bana yumurtalıklar için verdi ama adet söktürücü gibide kullananlar varmış sanırım öyle olsa adet olmazmiydim kafam çok karıştı
Yenianne3 seda_ay adetten 1 gün sonra belli olcağını sanmıyorum ben adetim geciktikten 5 gün sınra yaptım negatif cıktı 10. Gün net kırmızı çizgilerle pozitif cıkmıştı
esra_egemen Merhaba,geç döllenme olabilir. Ben üç kere eczaneden aldığım testle negatif sonuç aldım. 15 günlük gecikmeden sonra artık kan vereyim dedim ve sonuç pozitif çıktı. Kan testi verin mutlaka pozitif ise ilacı bırakmanız gerekir acilen.
Qwert2211 esra_egemen yaa umut oldunuz benimde bir hafta gecikmem oldu. Regl günü ve gecikmenin 5. Günü test yaptım negatif gördüm olabilir mi dersiniz . Regl sancısı çekiyorum 1 haftadır olamıyorum
esra_egemen seda_ay İlaç kullanımına ara verin isterseniz tedbir amaçlı. 10 günlük bir gecikme sonunda kanda çıkar muhakkak. Gönlünüzce olsun inşallah hayırlı,güzel haberler alırsınız umarım.🙏🏻🌹
Yenianne3 seda_ay zaten gebelik varsada adet donemindeki gibi gögüs hassasıyeti kasık agrıları oluyor ben ha başladı ha başlıycak derken gebe oldugumu adet geciçmesinden 10 gün sonra ögrendim
seda_ay Yenianne3 benim öyle goguslerim çok sis ve ağrı var kasıklarım belim ağrıyor tuvalete filan fazla gidiyorum
seda_ay Yenianne3 sağol canım o kadar ilgilendin insallah bende hamile oldugumu ogrenirim senin gibi regl olmam
esra_egemen Qwert2211 Gebelik olabilir siz dikkat edin gene de kendinize. Benım her iki gebeliğimde bu şekilde oldu. bikaç gün daha bekleyin isterseniz adet olmazsanız kan verin orda kesın sonuç çıkar. İnşallah gönlünüzce olur sonuç hayırlısıyla 🙏🏻