Aysen_23 Deebg 37 hafta tam süreli hamilelil yanı erken doğmuş sayılmaz ciyerlerde tam açık gelişimide tamamlanmış bebek oluyor. Merak etmeyin ben 37.1 doğurmak için tüm tuşlara basıyorum keşke gelse😂😂35 haftadan doğurmak istoyorum hiç korkmadan
Deebg Aysen_23 bebiş 2 hafta kadar geriden geliyor canım o yüzden korkuyorum biraz açıkçası doğum kilosu düşük olur kuvöz ihtiyacı olur diye 🙁 salı günü gireceğim sezeryana hayırlısıyla
Deebg Turunculu hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah bende salı günü 37+1 de doğurcam inşallah bebeğim kuvöze girmez inşallah 🙏🙏🙏
Turunculu Deebg solunumu iyiyse girmez , 40 hafta doğup girenler var . Sağlıklı doğsun. Sezeryan danda korkma yemin ederim sancıdan çok daha iyi , sadece bol su iç yürü . Heycan bile yapma
Deebg Turunculu ilk dogumumda sezeryan olmuştu biraz gerginlik var üstümde ister istemez 2. Olduğu için ama güzel geçecek inşallah 🙏🙏🥰🥰
Deebg Aysen_23 inşallah canim biraz fazla düşünmekten tansiyonum yükseldi 2 gündür hiç görmediğim tansiyonlari görüyorum 🙁
Kaderkks Deebg Bende böyle protein kaçağından ve yüksek tansiyondan olması gereken tarihden 18 gün önce 37. Haftamda doğum yaptım oğlumu 3 kilo 580 gr doğurdum küveze falan almadılar ciğer geliştirici iğnemi falan da olmuştum ertesi gün taburcu olduk
Deebg Kaderkks darısı bize olsun inşallah canım bana ciğer geliştirici iğne yapmadı haftası iyi diye doktor kilosu az benim bebişin 2350 dedi en son o yüzden biraz moralim bozuluyor
Fyz_a Deebg arkadasim dogum yapti 36 da 2100 gr mis cok sukur girmemis kuveze canim sende icini rahat tut benim ki de geri den geliyor ama onemli olan cigerleri kilodan girmez kolay kolay
Hulyaebrar1 Deebg korkma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz ben 34 hafta doğum yaptım şimdi kocaman oldu dua et bol bol herşey güzel olacak 🌸✨
58Vildan Deebg bugün az daha beni de yatışa alıyprlardı tansiyonum aniden 14/9 çıktı ama koşturmuştum idrar temiz çıkınca kurtardı. 36+6yım doktor problem olmaz artık doğum zamanın dedi gerçi bugün bize 2900 kg dediler Ama görümcem ikizlerini 36da 2200 kilo ile doğum yaptı küveze alınmadı şuan da da maşallahları var
Deebg 58Vildan benimde tansiyonum 130/90 seviyesinde idrarda da protein pozitif çıkınca 37den sonra beklemek istemiyor doktor