620033 Asilzedemom İnşallah öyle olur canım tekrardan heyete girmek olmaz çünkü o hastanede çok kötü bir yer orada hiç sağlıklı bir insan yok onları gördükçe orada ben çok üzülüyorum
Asilzedemom 620033 galiba heyet olarak ruh hastalıkları Hastanesi’ne çağırıyor anladığım öyle oldu ama haklısınız ya burdan çıkıp saldırır biri diye bile korkar insan
620033 Asilzedemom Evet canım o hastaları o gün gittiğim de gözümle gördüm böyle laf atıyorlar gülüyorlar çok kötü küfürler ediyorlar bunları yapan erkek hastalardı bayan hastalarda çok çığlık atıyordu yürek acısı onları gördükçe ben çok üzüldüm
Asilzedemom 620033 kim üzülmez şifa versin Rabb’im sizin içinde hayırlı olanı versin bişey sorsam boşanma davasını açmak çok mu pahali
620033 Asilzedemom Bizim çekişmeli canım evet dosya masrafı gibi şeyleri para yatıyoruz yani masraflı oluyor
Asilzedemom 620033 evlilikte masraflı bosanmakta insanlar evlenmekten korkar oldu simid epey geniş mezhebe döndük bu yüzden herkes hamile kalıp doğurup çocuğu 1 2 yaşına gelince evlenir oldu sırf bu saçmalıklar yüzünden bosanmakta kolay olsa keske
620033 Asilzedemom Rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın canım Rabbim cümlemizi salih ve Salihalardan olmayı nasip etsin