Pera_aslan Ozlemerikci543450 ay canım merhaba bende yarın kontrole gidicem bana da 28 29 transfer demişti çok heyecanlıyım ve de korkuyorum 🥲 birbirimizden haber alalım günlerimiz aynı
Ozlemerikci543450 mrp2023 basılsın nasıl hissediyorsun ay transfer sonrası ultrason veriyor bazı doktorlar size de verildi mi bebiş sımsıkı tutunsun ❤️
mrp2023 Ozlemerikci543450 verildi ama herkese vermiyoruz dediler 😂 bana kendileri teklif etti bende ay olur valla dedim cok güzel bi an bence doktorda gösteriyor zaten beyaz bi nokta gibi bişey her anı görüyorsun çok güzel rabbim tutunmasınıda nasip etsin inşallah 🤲🏻
Pera_aslan Ozlemerikci543450 tamam canım randevum 4.30 da daha gitmedim ama nedense içimi heyecan kapladı çok 🥲
Pera_aslan Ozlemerikci543450 canım ben çıktım doktordan estrpfem folik asir ve coraspirin verdi sadece haftaya cumartesi gidicem tekrar büyük ihtimal 2 -3 Ocak olur dedi transfer
Ertugrulgulcem24 mrp2023 canım bnde doktoruma söylicem bi bnde yaptırmak istiyorum ayrıca İntralipid de alacağım umarım bu kez olur bu üçüncü olucak
Ertugrulgulcem24 mrp2023 her tuşa basalım kuzum inaşşah ikinizimde olur senin kaçıncı denemen kaç embriyo
mrp2023 Ertugrulgulcem24 😅 2.deneme 1 embriyo genetiğe gönderdik sağlıklı geleni oldum transfer. Embriyo oluşumunda piezzo elektrik uygulandı. Genetiğe gitti. Rahime çizik atıldı gebelik aşısı yapıldı kasılma önleyici yapıldı embriyo glue intralipid serum şuanda bu şekilde ☺️
Ertugrulgulcem24 mrp2023 Allah emeklerimzii boşa çıkarmasın canım kasılma önleyici bir serum mu canım İntralipit ten ayrı olarak
mrp2023 Ertugrulgulcem24 serum değil, transferden hemen önce damardan verilen bi ilaç kasılma önleyici olarak geçiyormuş tek dozluk bişey 4300₺ bi ücret ödedim onun için
Ozlemerikci543450 Pera_aslan hadi bakalım hayırlısıyla peşpeşe olacağız gibi aynı ilaçları kullanıyoruz bu akşam fitile başlıyorum bakalım ☺️
Pera_aslan Ozlemerikci543450 bana fitili bidahaki gittiğimde dedi hatta Protestan fitil oksapar ampul Protestan yazdı al bunları dedi 28 aralıktan sonra başlayacağım onlara niye öyle anlamadım
Ozlemerikci543450 Pera_aslan progestannn ampul ve fitili bana da pazartesi kontrolden sınra dedi onlara bende başlamadım dahab