Alewalys Merhabalar. Ocak ayında reglimle birlikte transfer olmayı bekliyorum. Benim gibi bekleyen anne adayları var mi? ☺️
Ertugrulgulcem24 Alewalys ben bekliyorum canım benim üçüncü olucak şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum haftaya lucrin vurulup adet olunca rahim hazırlayacağız muhtemelen ocağın üçüncü haftası olucak
Pera_aslan Ozlemerikci543450 ay bende regliyim perşembe randevum var bana doktorum 28 29 Aralık transfer demişti tahmini
Ozlemerikci543450 Teşekkürler inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız yarın kontrol sonrası yazarım sonndırımu
Alewalys Ozlemerikci543450 Transferden önce regl ile neler yapılıyor hangi aşamalar var kızlar ben daha 2.reglimi Ocak ayında olup transfer olacağım o yüzden pek bilmiyorum
Alewalys Ertugrulgulcem24 Bana doktorum adetin birinci günü başlayacağız dedi oda muhtemelen ocağın 3.haftasına denk gelecek bende de. sen neden iğne vuruluyorsun ki
Ertugrulgulcem24 Alewalys transfer öncesi progesteron fazla çıkmasın diye canım yani transfere hazırlanırken yumurtam büyüyor hormonlar karışıyor onu önlemek için lucrin diye bir iğne 😌bu arada ben çok heyecanlıyım senin kaç embriyo oluştu canım
Alewalys Ertugrulgulcem24 bana böyle bir şey yapılmayacak aklıma şüphe düştü şimdi doktoruma sorsam mı acaba 🤔 Evet ben de çok heyecanlıyım 6 dondurulmuş embriyom var canım ilk tüp bebek denemem senin kaç embriyon var? ☺️
Ertugrulgulcem24 Alewalys benim ikinci tedavim canım bu kez 4 embriyom var çift dondurduk ama çok korkuyorum iki kez tuttu benim ama kimyasal oldu umarım bu kez güzel haberi alırıö
Alewalys Kimyasal olduysa genetik tanıya gönderebilirdiniz orada sağlıklı mı değil mi kontrol ediliyor. Ben de göndermedim hiç bilmiyorum da umarım bu transferler ikimiz için de gebelik haberiyle ve güzel evlatlarla sonuçlanır 🙏🏻🤲🏻
Ertugrulgulcem24 Alewalys evet canım ama genetik testim temiz çıkınca birde embriyom az olduğu için doktorda yanaşmadı pek ama bnim rahim içi katil hücrem çökmüş doktor o yüzden oluyor olabilir dedi bu kez onıda baskılayacağız serumla
Emine010922 Alewalys ocağın 7 si adet günü adetin 16 günü olacak tabi bir sıkıntı cikmassa🤲umarım burda hafta hafta gebelik takibi yaparız hepimiz 👶👶
Alewalys Ertugrulgulcem24 Ertugrulgulcem24 aaa yaptırmana rağmen mi böyle çıktı. Çok üzüldüm canım ama moralini yüksek tut olmayacak diye bir şey yok iki kere tutunmuş tutunma iktimali çok yüksek o hücreleri de baskılayınca hiç bir şey kalmayacak inşallah. Allahım bu emeklerini bebeğinle taçlandırsın inşallah 🤲🏻
Ertugrulgulcem24 Emine010922 ayy merhaba hoş geldin canım benimde beklenen adetim 7 Ocak benim doktor 21. Gün yapıyor transferi muhtemelen aynı zamanlarda transfer olacağız çok heyecanlıyım geceleri uykum kaçıyor
Alewalys Emine010922 sen bizden önce transfer olacaksın desene. Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin sana da aşama aşama yazarsın artık bize hep birlikte destek oluruz birbirimize ☺️