Gamze88 Ebratc bende şakasını yaparken uyuz olmam ya🤕iyice korktum şimdi ihmal etmim o zaman teşekkür ederim ❤️💐
AygyulSina Gamze88 catlak belirtiside olabilir son haftalarda benimde gobegin cok kasiniyordu ama baska biseyde olabilir bilemeyiz
Hazal2323 Gamze88 az önce duş aldım birden bire vücudum kaşınma ya başladı kabardı her yerim 5 aylık hamileyim çocuğuma bişey olmamıştır değil mi
Taha Gamze88 Çok iyi yapıyosun benim hamileliğin ilk aylarında oluyordu özellikle gece yatağa geince uyutmuyordu beni çok şükür kendiliğinden geçti bunun dışında yemiş olduğun herhangi bişey alerji yapıyor da olabilir ben evlenmeden önce de oldu cildiyeye göründüm yiyecek testi yapıldı koyun eti size gelmiyor demişti hatta inanmadım kalktım o gün tekrarlamıştım hiç unutmam kaşıntıdan her yerim kabarmıştı 😊 sende bi görün istersen yemiş olduğun herhangi bi baharat bile buna sebebiyet verebilir canım 🤷🏻♀️
Gamze88 Hazal2323 evet cnm kan aldılar sonuç Perşembe çıkacak,çıktığı zaman yazacaktım😅bekliyorum doktor da benimle beraber başladı kaşınmaya beni öyle görünce😂jinekologumda bi hap verdi şuan onu alıyorm ama kesin sebebi yarın belli olacak
Gamze88 Hazal2323 hepsi çıkmamış cnm ama şükür karaciğer enzimlerinin yüksek olmasından şüphelendik önce ama cok iyi çıkmış,bazıları için de yarın tekrar aramam lazım doktoru,ama korktuğumuz çıkmadığı için cok sevindik,